Skip to main content
Cremet baconpasta

Cremet baconpasta

med stegt peberfrugt og sprød salat

3.9
(96)

I aften laver vi rigtig hyggemad, som hele familien kommer til at elske! For hvem kan sige nej til pasta, bacon og ost? Vi laver en lækker sauce med skalotteløg, peberfrugt og tomater, som vi blander med farfalle og topper med sprød bacon. Vi serverer vores cremede baconpasta med en sprød salat, som vi topper med høvlet ost!

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Sulfitter

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

125 g

Bacon, skiver

270 g

Farfalle

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja)

125 g

Cherrytomater

1 stk

Løg

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Salat

1 pakke

Crème fraiche

(Indeholder: Mælk)

2 g

Middelhavsdrøm

4 g

Kyllingebouillon

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder: Æg)

20 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholder: Mælk)

12 ml

Balsamico

(Indeholder: Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.5 spsk

Olivenolie (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 5)

Næringsindhold

Energi (kJ)4601 kJ
Kalorier (kcal)1100 kcal
Fedt55.8 g
Mættet fedt26.9 g
Kulhydrat110.5 g
Sukker17.3 g
Kostfibre10.5 g
Protein36.3 g
Salt3.9 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bag bacon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Fordel bacon på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 13-15 min, eller indtil gylden og sprød. TIP: Brug to bageplader til 4P.

Kog pasta
2

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand*, og kog i 12-13 min, eller indtil 'al dente'. Gem lidt pastavand [2 dl | 3 dl], og hæld resten fra. Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie* i gryden. TIP: Vandet skal være salt som havvand. TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Forbered grøntsager
3

Hak skalotteløg fint. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Halver cherrytomater. Riv blade fra hjertesalat i mindre stykker.

Bland salat
4

Opvarm olivenolie* [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg skalotteløg, peberfrugt og halvdelen af cherrytomater i 2-3 min. Bland hjertesalat, resterende cherrytomater, balsamico, olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt* og peber* i en stor skål. Drys med høvlet ost.

Lav sauce
5

Sænk til middel varme. Tilsæt crème fraiche, pastavand [1 dl | 2 dl], kyllingebouillon, Mamas Favorit, Middelhavsdrøm [½ pakke, 2P], salt* [½ tsk | 1 tsk] og et nip peber*, og lad simre i 3-4 min. Tilsæt pasta, og vend sammen. TIP: Tilsæt mere pastavand, hvis saucen er for tyk.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med bacon. Server med salat. TIP: Klip bacon i mindre stykker med en saks.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image