Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Chili con carne

Chili con carne

med sprøde tortillachips og srirachadressing

I aften frister vi med en mexicansk klassiker som hele familien vil elske. Chili con carne med sorte bønner, hakkede tomater og Tex-Mex krydderi. Serveres med sprøde tortillachips, spicy jalapeño og en cremet srirachadressing.

Tags:
Hurtig
Hvedefri
Stærk
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Oksebouillon

1 pakke

Sorte bønner

225 g

Hakket oksekød

1 pakke

Hakkede tomater

½ stk

Jalapeno

75 g

Tortillachips

(Kan indeholde Mælk)

10 g

Sriracha

5 g

Tex-Mex

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

½ dl

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2797 kJ
Kalorier (kcal)668 kcal
Fedt35 g
Mættet fedt9.9 g
Kulhydrat49.4 g
Sukker11.7 g
Protein34.2 g
Salt5.9 g

Gryde

Fremgangsmåde

Forbered jalapeno
1

Flæk jalapeno [½ stk, 2P], fjern kerner, og hak fint.

Skyl sorte bønner under koldt vand i en si. 

Steg oksekød
2

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket oksekød med Tex-Mex, salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber i 4-5 min, eller indtil brunet. 

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav chili
3

Tilsæt hakkede tomater, jalapeno, sorte bønner, oksebouillon og vand [1/2 dl I 1 dl], og lad simre uden låg i 8-10 min, eller indtil tyknet.

Smag til med salt og peber.

Imens, bland fraiche [1/2 pakke, 2P] og sriracha [1/2 pakke, 2P] i en lille skål, og krydr med et nip salt.

TIP: Spring jalapenoen og srirachaen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
4

Anret chili i skåle. 

Top med srirachadressing.

Server med tortillachips.