
Tag plads ved Pancho Villas middagsbord og smag på et revolutionerende godt måltid, som du laver på ingen tid. Når du dypper de bønnefyldte nachochips i guacamole, overgiver dine smagsløg sig uden diskussion.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
50 g
Revet mozzarella
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Peberfrugt
1 pakke
Sorte bønner
4 g
Hello Mexico
75 g
Tortillachips
(Kan indeholde spor af: Mælk)
1 pakke
Hakkede tomater
4 g
Bouillon
½ stk
Chili
1 stk
Avocado
1 stk
Citrusfrugt
2 stk
Tomat
1 pose
Koriander
½ stk
Løg

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Pres hvidløg. Skær peberfrugt i 1 cm tykke strimler. Skyl bønner under koldt vand*.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg hvidløg, peberfrugt og Hello Mexico i 5-6 min. Krydr med et nip salt* og peber*. Tilsæt hakkede tomater, grøntsagsbouillon og bønner, og lad simre i 5 min.

Fjern kerner fra chili, og hak fint. Skær lime i både. Skær avocado over, grav indmaden ud med en ske, og mos groft i en skål med en gaffel. Krydr med salt*, peber*, limesaft og en smule chili (stærk!).

Hak tomat fint. Hak koriander (med stilk) groft. Hak rødløg fint. Bland tomat, koriander, rødløg og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*.

Fordel tortillachips i et ildfast fad, og drys med mozzarella. Bag i 4-5 min.

Server tortillachips med bønner, tomatsalsa og guacamole i dybe tallerkener.