HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconNachos
topBanner
Nachos

Nachos

med sorte bønner, guacamole & mozzarella

Tag plads ved Pancho Villas middagsbord og smag på et revolutionerende godt måltid, som du laver på ingen tid. Når du dypper de bønnefyldte nachochips i guacamole, overgiver dine smagsløg sig uden diskussion.

Tags:Vegetarisk
Allergener:mælkselleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

50 g

Revet mozzarella

(Indeholdermælk)

1 pakke

Hvidløgsfed

75 g

Gul peberfrugt

4 g

Sorte bønner

1 stk

Hello Mexico

Tortillachips

Hakkede tomater

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

Chili

Avocado

Lime

Tomat

Koriander

Rødløg

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)380.355 kcal
Energi (kJ)1591.4052 kJ
Fedt17.246 g
Mættet fedt5.3 g
Kulhydrat38.8975 g
Sukker1.6 g
Protein17.06 g
Salt2.2 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Pres hvidløg. Skær peberfrugt i 1 cm tykke strimler. Skyl bønner under koldt vand*.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg hvidløg, peberfrugt og Hello Mexico i 5-6 min. Krydr med et nip salt* og peber*. Tilsæt hakkede tomater, grøntsagsbouillon og bønner, og lad simre i 5 min.

3

Fjern kerner fra chili, og hak fint. Skær lime i både. Skær avocado over, grav indmaden ud med en ske, og mos groft i en skål med en gaffel. Krydr med salt*, peber*, limesaft og en smule chili (stærk!)

4

Hak tomat fint. Hak koriander (med stilk) groft. Hak rødløg fint. Bland tomat, koriander, rødløg og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*.

5

Fordel tortillachips i et ildfast fad, og drys med mozzarella. Bag i 4-5 min.

6

Server tortillachips med bønner, tomatsalsa og guacamole i dybe tallerkener.