
Nachos
med sorte bønner, guacamole & mozzarella
Tag plads ved Pancho Villas middagsbord og smag på et revolutionerende godt måltid, som du laver på ingen tid. Når du dypper de bønnefyldte nachochips i guacamole, overgiver dine smagsløg sig uden diskussion.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
50 g
Revet mozzarella
(Indeholder Mælk)
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Peberfrugt
1 pakke
Sorte bønner
4 g
Hello Mexico
75 g
Tortillachips
(Kan indeholde Mælk)
1 pakke
Hakkede tomater
4 g
Grøntsagsbouillon
½ stk
Rød chili
1 stk
Avocado
1 stk
Lime
2 stk
Tomat
1 pose
Koriander
½ stk
Rødløg
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Pres hvidløg. Skær peberfrugt i 1 cm tykke strimler. Skyl bønner under koldt vand*.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg hvidløg, peberfrugt og Hello Mexico i 5-6 min. Krydr med et nip salt* og peber*. Tilsæt hakkede tomater, grøntsagsbouillon og bønner, og lad simre i 5 min.
Fjern kerner fra chili, og hak fint. Skær lime i både. Skær avocado over, grav indmaden ud med en ske, og mos groft i en skål med en gaffel. Krydr med salt*, peber*, limesaft og en smule chili (stærk!).
Hak tomat fint. Hak koriander (med stilk) groft. Hak rødløg fint. Bland tomat, koriander, rødløg og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*.
Fordel tortillachips i et ildfast fad, og drys med mozzarella. Bag i 4-5 min.
Server tortillachips med bønner, tomatsalsa og guacamole i dybe tallerkener.