topBanner
Nachos

Nachos

med sorte bønner, guacamole & mozzarella

Tag plads ved Pancho Villas middagsbord og smag på et revolutionerende godt måltid, som du laver på ingen tid. Når du dypper de bønnefyldte nachochips i guacamole, overgiver dine smagsløg sig uden diskussion.

Tags:Vegetarisk
Allergener:sellerimælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Gul peberfrugt

1 pakke

Sorte bønner

4 g

Hello Mexico

75 g

Tortillachips

1 dåse

Hakkede tomater

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

½ stk

Chili

1 stk

Avocado

1 stk

Lime

2 stk

Tomat

1 pose

Koriander

½ stk

Rødløg

1 pose

Revet mozzarella

(Indeholdermælk)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2640 kJ
Kalorier (kcal)631 kcal
Fedt32 g
Mættet fedt7 g
Kulhydrat53 g
Sukker15 g
Protein24 g
Salt2 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft.Pres hvidløg. Skær peberfrugt i 1 cm tykke strimler.Skyl bønner under koldt vand*.

2

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande ved middelhøj varme.Steg hvidløg, peberfrugt og Hello Mexico i 5-6 min. Krydr med et nip salt og peber*.Tilsæt hakkede tomater, grøntsagsbouillon og bønner, og lad simre i 5 min.

3

Fjern kerner fra chili, og hak fint. Skær lime i både.Skær avocado over, grav indmaden ud med en ske, og mos groft i en skål med en gaffel. Krydr med salt, peber, limesaft og en smule chili (stærk!).

4

Hak tomat fint. Hak koriander (med stilk) groft. Hak rødløg fint.Bland tomat, koriander, rødløg og en smule olivenolie i en skål. Krydr med salt og peber*.

5

Fordel tortillachips i et ildfast fad, og drys med mozzarella.Bag i 4-5 min.

6

Server tortillachips med bønner, tomatsalsa og guacamole i dybe tallerkener.