Skip to main content
BBQ-marineret kylling
BBQ-marineret kylling

BBQ-marineret kylling

med friske grøntsager og srirachamayonnaise

I aften frister vi med en fantastisk alt-i-en ret med masser af smag og flotte farver. Aftenens dejlige bowl indeholder perfekt stegt BBQ-marineret kylling, bulgur og frisk peberfrugt, agurk og mango. Vi topper med syltede rødløg og spicy srirachamayonnaise.

Tags:
Mælkefri
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Agurk

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

170 g

Bulgur

(Indeholder: Hvede, Gluten)

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder: Sulfitter)

50 g

Vegansk srirachamayonnaise

½ stk

Rødløg

1 stk

Peberfrugt

½ stk

Mango

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker til syltning

1 spsk

Vand til syltning

5 dl

Vand til bulgur

1 tsk

Salt til bulgur

¼ tsk

Salt til kød

Næringsindhold

Energi (kJ)3018 kJ
Kalorier (kcal)721 kcal
Fedt21 g
Mættet fedt2.3 g
Kulhydrat77.2 g
Sukker20.8 g
Kostfibre14.4 g
Protein48.6 g
Salt4.6 g
Potassium28.8 mg
Calcium26.2 mg
Iron0.5 mg

Fremgangsmåde

Sylt rødløg 
1

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Bland hvidvinseddike, sukker, vand og et nip salt i en lille skål.

Vend rødløg i skålen, og stil til side.

Kog bulgur
2

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt bulgur og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Steg kylling
3

Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling med salt i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet og gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Forbered frugt og grønt
4

Skær mango over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.

Skær peberfrugt og agurk i 1 cm tern.

Hæld væde fra rødløg 
5

Hæld væde fra rødløg lige inden servering.

Server
6

Anret bulgur i dybe tallerkener.

Top med kylling, peberfrugt, agurk, mango og rødløg.

Server med srirachamayonnaise.