I aften frister vi med en fantastisk alt-i-en ret med masser af smag og flotte farver. Aftenens dejlige bowl indeholder perfekt stegt BBQ-marineret kylling, bulgur og frisk peberfrugt, agurk og mango. Vi topper med syltede rødløg og spicy srirachamayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Agurk
325 g
Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret
170 g
Bulgur
(Indeholder: Hvede, Gluten)
12 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder: Sulfitter)
50 g
Vegansk srirachamayonnaise
½ stk
Rødløg
1 stk
Peberfrugt
½ stk
Mango
½ tsk
Sukker til syltning
1 spsk
Vand til syltning
5 dl
Vand til bulgur
1 tsk
Salt til bulgur
¼ tsk
Salt til kød
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Bland hvidvinseddike, sukker, vand og et nip salt i en lille skål.
Vend rødløg i skålen, og stil til side.
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt bulgur og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.
Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med salt i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet og gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Skær mango over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.
Skær peberfrugt og agurk i 1 cm tern.
Hæld væde fra rødløg lige inden servering.
Anret bulgur i dybe tallerkener.
Top med kylling, peberfrugt, agurk, mango og rødløg.
Server med srirachamayonnaise.