Skip to main content
BBQ-marineret kylling

BBQ-marineret kylling

med friske grøntsager og srirachamayonnaise

4.2
(1 t)

En fantastisk alt i et ret, med masser af smager og farver. Aftenens lækre bowl indeholder perfekt stegt bbq-marineret kylling, bulgur, og frisk peberfrugt, agurk og mango. Vi topper med syltede rødløg og dejligt spicy srirachamayo.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Gluten
Sulfitter
Sennep
Æg

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

170 g

Bulgur

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Gluten, Kamut, Khorasanhvede, Havre, Rug, Byg)

25 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder: Sulfitter)

½ stk

Løg

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

½ stk

Mango

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Agurk

50 g

Srirachamayonnaise

(Indeholder: Sennep, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 tsk

Sukker (trin 1)

8 dl

Vand (trin 2)

Næringsindhold

Energi (kJ)3132 kJ
Kalorier (kcal)749 kcal
Fedt20.4 g
Mættet fedt2.3 g
Kulhydrat82.9 g
Sukker28.4 g
Kostfibre16.1 g
Protein48.8 g
Salt1.5 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Sylt rødløg 
1

Bland hvidvinseddike, sukker* [3  tsk | 6  tsk] og et nip salt* i en lille skål, indtil sukker og salt er opløst. Skær rødløg [1/2 st, 2P] i tynde, halve skiver. Rør i rødløg i væden og sørg for at den er dækket. Stil til side indtil servering.

Kog bulgur
2

Bring saltet* vand* [8 dl | 16 dl] i kog i en mellemstor gryde. Tilsæt bulgur og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. TIP: Vandet skal være lige så salt som havvand.  Hæld vand fra, og kom bulgur tilbage i gryden. Krydr med salt* og peber*.

Steg kylling
3

Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person). Krydr kylling med et nip salt*. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling under omrøring i 5-6 min, indtil brunet og gennemstegt.

Forbered frugt og grønt
4

Skær mango [1/2 st, 2P]  over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern. Halver peberfrugt, fjern kerner,og skær i 1 cm tern. Hak agurk groft.

Hæld væde fra rødløg 
5

Hæld væde fra rødløg lige inden den skal serveres.

Server
6

Anret bulgur og BBQ-marineret kylling i dybe tallerkener. Top med peberfrugt, agurk, mango og syltet rødløg i hver sit hjørne. Server med srirachamayo. TIP: Bland srirachamayo med et skvæt vand* hvis du synes at den er for stærk.