
En fantastisk alt i et ret, med masser af smager og farver. Aftenens lækre bowl indeholder perfekt stegt bbq-marineret kylling, bulgur, og frisk peberfrugt, agurk og mango. Vi topper med syltede rødløg og dejligt spicy srirachamayo.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
170 g
Bulgur
(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Gluten, Kamut, Khorasanhvede, Havre, Rug, Byg)
25 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder: Sulfitter)
½ stk
Løg
325 g
Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret
½ stk
Mango
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Agurk
50 g
Srirachamayonnaise
(Indeholder: Sennep, Æg)
3 tsk
Sukker (trin 1)
8 dl
Vand (trin 2)

Bland hvidvinseddike, sukker* [3 tsk | 6 tsk] og et nip salt* i en lille skål, indtil sukker og salt er opløst. Skær rødløg [1/2 st, 2P] i tynde, halve skiver. Rør i rødløg i væden og sørg for at den er dækket. Stil til side indtil servering.

Bring saltet* vand* [8 dl | 16 dl] i kog i en mellemstor gryde. Tilsæt bulgur og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. TIP: Vandet skal være lige så salt som havvand. Hæld vand fra, og kom bulgur tilbage i gryden. Krydr med salt* og peber*.

Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person). Krydr kylling med et nip salt*. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling under omrøring i 5-6 min, indtil brunet og gennemstegt.

Skær mango [1/2 st, 2P] over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern. Halver peberfrugt, fjern kerner,og skær i 1 cm tern. Hak agurk groft.

Hæld væde fra rødløg lige inden den skal serveres.

Anret bulgur og BBQ-marineret kylling i dybe tallerkener. Top med peberfrugt, agurk, mango og syltet rødløg i hver sit hjørne. Server med srirachamayo. TIP: Bland srirachamayo med et skvæt vand* hvis du synes at den er for stærk.