En fantastisk alt-i-en ret, med masser af smage og farver. Aftenens lækre bowl indeholder perfekt stegt bbq-marineret kylling, bulgur med frisk peberfrugt, agurk og mango. Vi topper med syltede rødløg og spicy srirachamayo.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
170 g
Bulgur
(Indeholder Hvede, Gluten)
12 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder Sulfitter)
½ stk
Rødløg
½ stk
Mango
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Agurk
325 g
Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
10 g
Sriracha
½ tsk
Sukker (trin 1)
1 spsk
Vand (trin 1)
4.5 dl
Vand (trin 2)
½ tsk
Salt (trin 2)
Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver.
Bland hvidvinseddike, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], vand [1 spsk I 2 spsk] og et nip salt i en lille skål.
Vend rødløg i skålen, og stil til side.
Bring vand [4,5 dl | 9 dl] i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt bulgur og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.
Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med salt i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet og gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Skær mango [1/2 stk, 2P] over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.
Skær peberfrugt og agurk i 1 cm tern.
Hæld væde fra rødløg lige inden servering.
Bland mayonnaise og sriracha [1/2 pakke, 2P] i en lille skål.
Anret bulgur i dybe tallerkener.
Top med kylling, peberfrugt, agurk, mango og rødløg.
Server med srirachamayonnaise.