
Tacos leder oftest tankerne hen til Mexico, men denne variant byder på asiatiske smage. Super lækre tacos med hakket svine- og kalvekød, rødløg, gulerod, pak choi og srirachadressing bliver en favorit for hele familien.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Løg
250 g
Hakket svine-/kalvekød
37.5 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder: Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
50 g
Srirachamayonnaise
(Indeholder: Sennep, Æg)
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede)
½ stk
Lime
1 stk
Pak choi
1 stk
Gulerod, Julienne
¼ tsk
Salt (trin 3)

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Skær løg i tynde, halve skiver.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket svine-/kalvekød og løg i 4-5 min, eller indtil brunet.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Imens, skær lime [½ stk, 2P] i både.
Skær pak choi i tynde skiver.

Tilsæt asiatisk woksauce [1/2 pakke, 2P] til stegepanden, og steg i 2-3 min, eller indtil tyknet og velduftende.
Krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og peber.
Imens, bland srirachamayonnaise og et skvæt limesaft i en lille skål.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Fyld tortillabrød med kød, gulerod, pak choi og srirachadressing.
Server med limebåde.