
Er det allerede lørdag? Hvad skal vi spise i aften? Ingen problemer, vi har lavet den skønneste menu, som du laver på under en time. Vidunderlig, perfekt stegt striploin steak med sprøde, ovnbagte kartofler. Fantastisk tilbehør er dampede grønne bønner, balsamicotomater og en cremet estragonmayo. Så kan vi spise!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
15 ml
Balsamico
40 g
Aioli
(Indeholder: Æg, Sennep)
400 g
Små kartofler
20 g
Finrevet ost
½ g
Tørret timian
300 g
Angus Striploin
½ stk
Løg
1 pose
Estragon
150 g
Grønne bønner
125 g
Cherrytomater
25 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)

Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med et nip salt*. Bring en elkedel med vand* i kog. Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Halver kartofler (uskrællet), og fordel på en bageplade med bagepapir. Drys med timian [1/2 pakke, 2P], og krydr med et nip salt* og peber*. Dryp med en smule olivenolie*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Halver cherrytomater. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med balsamico og en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10 min.

Hak skalotteløg [1/2 stk, 2P] fint. Hak estragon fint. Skyl bønner under koldt vand* i en si, og kom dem i en skål. Dæk med kogende vand* i 5 min, og hæld vand fra. Bland mayonnaise, aioli, estragon og skalotteløg i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

Bland cherrytomater og bønner på en tallerken. Drys kartofler med revet ost, når de har 5 min tilbage i ovnen.

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg i yderligere 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til en tallerken, og dæk til med sølvpapir. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

Anret bøffer, bønner, cherrytomater og kartofler på tallerkener. Server med estragonmayo.