topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Angus Striploin

Angus Striploin

med estragonmayo, grønne bønner & ovnbagte kartofler

Er det allerede lørdag? Hvad skal vi spise i aften? Ingen problemer, vi har lavet den skønneste menu, som du laver på under en time. Vidunderlig, perfekt stegt striploin steak med sprøde, ovnbagte kartofler. Fantastisk tilbehør er dampede grønne bønner, balsamicotomater og en cremet estragonmayo. Så kan vi spise!

Allergener:
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

15 ml

Balsamico

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

400 g

Små kartofler

20 g

Finrevet ost

½ g

Tørret timian

300 g

Angus Striploin

½ stk

Skalotteløg

1 pose

Estragon

150 g

Grønne bønner

125 g

Cherrytomater

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)723 kcal
Energi (kJ)3024 kJ
Fedt44.64 g
Mættet fedt11.3 g
Kulhydrat40.29 g
Sukker4.4 g
Protein37.33 g
Salt0.7 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med et nip salt*. Bring en elkedel med vand* i kog. Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Halver kartofler (uskrællet), og fordel på en bageplade med bagepapir. Drys med timian [1/2 pakke, 2P], og krydr med et nip salt* og peber*. Dryp med en smule olivenolie*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Bag cherrytomater
2

Halver cherrytomater. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med balsamico og en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10 min.

Forbered grøntsager
3

Hak skalotteløg [1/2 stk, 2P] fint. Hak estragon fint. Skyl bønner under koldt vand* i en si, og kom dem i en skål. Dæk med kogende vand* i 5 min, og hæld vand fra. Bland mayonnaise, aioli, estragon og skalotteløg i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

Bland grøntsager
4

Bland cherrytomater og bønner på en tallerken. Drys kartofler med revet ost, når de har 5 min tilbage i ovnen.

Steg bøffer
5

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg i yderligere 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til en tallerken, og dæk til med sølvpapir. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt. 

Server
6

Anret bøffer, bønner, cherrytomater og kartofler på tallerkener. Server med estragonmayo.