HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAngus Striploin
topBanner
Angus Striploin

Angus Striploin

med estragonmayo, grønne bønner & ovnbagte kartofler

Premium

Er det allerede lørdag? Hvad skal vi spise i aften? Ingen problemer, vi har lavet den skønneste menu, som du laver på under en time. Vidunderlig, perfekt stegt striploin steak med sprøde, ovnbagte kartofler. Fantastisk tilbehør er dampede grønne bønner, balsamicotomater og en cremet estragonmayo. Så kan vi spise!

Allergener:sulfitterægsennepmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

15 ml

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

40 g

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

400 g

Små kartofler

½ g

Finrevet ost

(Indeholderæg, mælk)

300 g

Tørret timian

½ stk

Angus Striploin

1 pose

Skalotteløg

150 g

Estragon

125 g

Grønne bønner

25 g

Cherrytomater

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)722.725 kcal
Energi (kJ)3023.8816 kJ
Fedt44.6417 g
Mættet fedt11.3 g
Kulhydrat40.2875 g
Sukker4.4 g
Protein37.3312 g
Salt0.7 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med et nip salt*. Bring en elkedel med vand* i kog. Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Halver kartofler (uskrællet), og fordel på en bageplade med bagepapir. Drys med timian [1/2 pakke, 2P], og krydr med et nip salt* og peber*. Dryp med en smule olivenolie*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

2

Halver cherrytomater. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med balsamico og en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10 min.

3

Hak skalotteløg [1/2 stk, 2P] fint. Hak estragon fint. Skyl bønner under koldt vand* i en si, og kom dem i en skål. Dæk med kogende vand* i 5 min, og hæld vand fra. Bland mayonnaise, aioli, estragon og skalotteløg i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

4

Bland cherrytomater og bønner på en tallerken. Drys kartofler med revet ost, når de har 5 min tilbage i ovnen.

5

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg i yderligere 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til en tallerken, og dæk til med sølvpapir. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt. 

6

Anret bøffer, bønner, cherrytomater og kartofler på tallerkener. Server med estragonmayo.