topBanner
Angus Striploin

Angus Striploin

med estragonmayo, grønne bønner & ovnbagte kartofler

Premium

Er det allerede lørdag? Hvad skal vi spise i aften? Ingen problemer, vi har lavet den skønneste menu, som du laver på under en time. Vidunderlig, perfekt stegt striploin steak med sprøde, ovnbagte kartofler. Fantastisk tilbehør er dampede grønne bønner, balsamicotomater og en cremet estragonmayo. Så kan vi spise!

Allergener:sulfitterægsennepmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

15 ml

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

40 g

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

400 g

Små kartofler

20 g

Finrevet ost

(Indeholderæg, mælk)

½ g

Timian

300 g

Angus Striploin

½ stk

Skalotteløg

1 pose

Estragon

150 g

Grønne bønner

125 g

Cherrytomater

25 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3175 kJ
Kalorier (kcal)759 kcal
Fedt47 g
Mættet fedt13 g
Kulhydrat40 g
Sukker4 g
Protein41 g
Salt1 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med et nip salt*. Bring en elkedel med vand* i kog. Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Halver kartofler (uskrællet), og fordel på en bageplade med bagepapir. Drys med timian [1/2 pakke, 2P], og krydr med et nip salt* og peber*. Dryp med en smule olivenolie*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

2

Halver cherrytomater. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med balsamico og en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10 min.

3

Hak skalotteløg [1/2 stk, 2P] fint. Hak estragon fint. Skyl bønner under koldt vand* i en si, og kom dem i en skål. Dæk med kogende vand* i 5 min, og hæld vand fra. Bland mayonnaise, aioli, estragon og skalotteløg i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

4

Bland cherrytomater og bønner på en tallerken. Drys kartofler med revet ost, når de har 5 min tilbage i ovnen.

5

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg i yderligere 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til en tallerken, og dæk til med sølvpapir. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

6

Anret bøffer, bønner, cherrytomater og kartofler på tallerkener. Server med estragonmayo.