Veggie krebinetter and mornay sauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Veggie krebinetter and mornay sauce

with herb potatoes and dill-apple salad

Allergener:
Gluten
Gerste
Soja
Hvede
Milk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

160 g

Plantefars

25 g

Panko

400 g

Små kartofler

1 stk

Dild

1 stk

Æble

1 stk

Agurk

1 stk

Citron

1 stk

Bredbladet persille

1 stk

Løg

200 g

Mornaysauce

25 g

Rasp

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til salat

½ spsk

Olie til salat

2 spsk

Mel til fritters

1 stk

Æg til fritters

¼ tsk

Salt til fritters

1 spsk

Olie til stegning

½ dl

Vand til sauce

1 spsk

Smør til kartofler

¼ tsk

Salt til kartofler

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3372 kJ
Kalorier (kcal)806 kcal
Fedt35.9 g
Mættet fedt13.1 g
Kulhydrat85.5 g
Sukker16.5 g
Kostfibre15.3 g
Protein31.1 g
Kolesterol0.1 mg
Salt4.8 g
Potassium57.6 mg
Calcium21.6 mg
Iron0.3 mg

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6