Veggie krebinetter and mornay sauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Veggie krebinetter and mornay sauce

with herb potatoes and dill-apple salad

Allergener:
Gluten
Byg
Soja
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

160 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

400 g

Små kartofler

1 pose

Dild

1 stk

Æble

1 stk

Agurk

1 stk

Citron

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Løg

200 g

Mornaysauce

(Indeholder Mælk)

25 g

Rasp

(Indeholder Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til salat

½ spsk

Olie til salat

2 spsk

Mel til fritters

1

Æg til fritters

¼ tsk

Salt til fritters

1 spsk

Olie til stegning

½ dl

Vand til sauce

1 spsk

Smør til kartofler

¼ tsk

Salt til kartofler

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3375 kJ
Kalorier (kcal)807 kcal
Fedt36.4 g
Mættet fedt13.3 g
Kulhydrat83.4 g
Sukker16.8 g
Protein31.1 g
Salt4.6 g

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6