Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 portioner. Arme riddere kaldes French toast på engelsk, og er luftige, bløde brød, der vendes i æg og madlavningsfløde, og steges gyldne i smør og lidt olivenolie. Vi topper med pære indkogt i sirup, og sprøde mandler.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 stk
Pølsebrød
(Indeholder Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
50 g
Flormelis
(Kan indeholde Byg, Nødder, Æg, Rug, Lupin, Soja, Hvede, Sesam, Kamut, Khorasanhvede, Jordnødder, Gluten, Mælk, Spelt, Havre)
40 g
Mandler
(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)
100 g
Sirup
2 stk
Pære
2
Æg til panering
2 spsk
Smør til stegning
2 spsk
Smør til sauce
Del hvert brød på midten.
Pisk æg og madlavningsfløde sammen i en stor dyb tallerken.
Vend brød forsigtigt i blandingen, så de er helt dækkede.
Lad hvile i 10 min.
Imens, hak mandler groft.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist mandler i 3-4 min, indtil gyldne. Overfør til en skål.
Skær pære i 1 cm tern.
Smelt smør i en lille gryde på middel varme.
Tilsæt pære og sirup, og steg i 3-4 min, eller indtil en smule bløde.
Sænk til lav varme, og hold varme indtil servering.
Opvarm smør og en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Kom arme riddere på stegepanden, når smør er smeltet, og steg ad omgange i 2-4 min, eller indtil let brunede.
Anret arme riddere på tallerener.
Brug et dørslag til at drysse flormelis over arme riddere, og top med pære og mandler.