Pæretoppede arme riddere
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pæretoppede arme riddere

Pæretoppede arme riddere

4 portioner | med flormelis

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 portioner. Arme riddere kaldes French toast på engelsk, og er luftige, bløde brød, der vendes i æg og madlavningsfløde, og steges gyldne i smør og lidt olivenolie. Vi topper med pære indkogt i sirup, og sprøde mandler.

Allergener:
Hvede
Havre
Gluten
Mælk
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 stk

Pølsebrød

(Indeholder Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

50 g

Flormelis

(Kan indeholde Byg, Nødder, Æg, Rug, Lupin, Soja, Hvede, Sesam, Kamut, Khorasanhvede, Jordnødder, Gluten, Mælk, Spelt, Havre)

40 g

Mandler

(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)

100 g

Sirup

2 stk

Pære

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2

Æg til panering

2 spsk

Smør til stegning

2 spsk

Smør til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5535 kJ
Kalorier (kcal)1323 kcal
Fedt69 g
Mættet fedt35.7 g
Kulhydrat147.3 g
Sukker84.3 g
Protein25.4 g
Salt1.9 g

Fremgangsmåde

Forbered brød
1

Del hvert brød på midten.

Pisk æg og madlavningsfløde sammen i en stor dyb tallerken.

Vend brød forsigtigt i blandingen, så de er helt dækkede.

Lad hvile i 10 min.

Lav topping
2

Imens, hak mandler groft.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist mandler i 3-4 min, indtil gyldne. Overfør til en skål.

Skær pære i 1 cm tern.

Smelt smør i en lille gryde på middel varme.

Tilsæt pære og sirup, og steg i 3-4 min, eller indtil en smule bløde.

Sænk til lav varme, og hold varme indtil servering.

Steg arme riddere
3

Opvarm smør og en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Kom arme riddere på stegepanden, når smør er smeltet, og steg ad omgange i 2-4 min, eller indtil let brunede.

Server
4

Anret arme riddere på tallerener.

Brug et dørslag til at drysse flormelis over arme riddere, og top med pære og mandler.