Skip to main content
Pæretoppede arme riddere
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pæretoppede arme riddere

Pæretoppede arme riddere

4 portioner | med flormelis

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 portioner. Arme riddere kaldes French toast på engelsk, og er luftige, bløde brød, der vendes i æg og madlavningsfløde, og steges gyldne i smør og lidt olivenolie. Vi topper med pære indkogt i sirup, og sprøde mandler.

Allergener:
Hvede
Havre
Gluten
Mælk
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 stk

Pølsebrød

(Indeholder: Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde spor af: Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

50 g

Flormelis

(Kan indeholde spor af: Byg, Nødder, Æg, Rug, Lupin, Soja, Hvede, Sesam, Kamut, Khorasanhvede, Jordnødder, Gluten, Mælk, Spelt, Havre)

40 g

Mandler

(Indeholder: Nødder Kan indeholde spor af: Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)

100 g

Sirup

2 stk

Pære

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg til panering

2 spsk

Smør til stegning

2 spsk

Smør til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5535 kJ
Kalorier (kcal)1323 kcal
Fedt69 g
Mættet fedt35.7 g
Kulhydrat147.3 g
Sukker84.3 g
Protein25.4 g
Salt1.9 g

Fremgangsmåde

Forbered brød
1

Del hvert brød på midten.

Pisk æg og madlavningsfløde sammen i en stor dyb tallerken.

Vend brød forsigtigt i blandingen, så de er helt dækkede.

Lad hvile i 10 min.

Lav topping
2

Imens, hak mandler groft.

Opvarm en lille gryde på middelhøj varme.

Rist mandler i 3-4 min, indtil gyldne. Overfør til en skål.

Skær pære i 1 cm tern.

Smelt smør i samme gryde på middel varme.

Tilsæt pære og sirup, og steg i 3-4 min, eller indtil en smule bløde.

Sænk til lav varme, og hold varmt indtil servering.

Steg arme riddere
3

Opvarm smør og en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Kom arme riddere på stegepanden, når smør er smeltet, og steg ad omgange i 2-4 min, eller indtil let brunede.

Server
4

Anret arme riddere på tallerener.

Brug en si til at drysse flormelis over arme riddere, og top med pære og mandler.