Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 portioner. Arme riddere kaldes French toast på engelsk, og er luftige, bløde brød, der vendes i æg og madlavningsfløde, og steges gyldne i smør og lidt olivenolie. Vi topper med pære indkogt i sirup, og sprøde mandler.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 stk
Pølsebrød
(Indeholder: Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde spor af: Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
50 g
Flormelis
(Kan indeholde spor af: Byg, Nødder, Æg, Rug, Lupin, Soja, Hvede, Sesam, Kamut, Khorasanhvede, Jordnødder, Gluten, Mælk, Spelt, Havre)
40 g
Mandler
(Indeholder: Nødder Kan indeholde spor af: Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)
100 g
Sirup
2 stk
Pære
2 stk
Æg til panering
2 spsk
Smør til stegning
2 spsk
Smør til sauce
Del hvert brød på midten.
Pisk æg og madlavningsfløde sammen i en stor dyb tallerken.
Vend brød forsigtigt i blandingen, så de er helt dækkede.
Lad hvile i 10 min.
Imens, hak mandler groft.
Opvarm en lille gryde på middelhøj varme.
Rist mandler i 3-4 min, indtil gyldne. Overfør til en skål.
Skær pære i 1 cm tern.
Smelt smør i samme gryde på middel varme.
Tilsæt pære og sirup, og steg i 3-4 min, eller indtil en smule bløde.
Sænk til lav varme, og hold varmt indtil servering.
Opvarm smør og en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Kom arme riddere på stegepanden, når smør er smeltet, og steg ad omgange i 2-4 min, eller indtil let brunede.
Anret arme riddere på tallerener.
Brug en si til at drysse flormelis over arme riddere, og top med pære og mandler.