Skip to main content
Spaghetti med pesto og frisk mozzarella

Spaghetti med pesto og frisk mozzarella

med broccoli og rucola

Oplev smagen af ​​Italien med vores Spaghetti med hjemmelavet pesto og frisk mozzarella. Denne lækre pastaret indfanger essensen af ​​italiensk madlavning, der kombinerer enkelhed og smag i hver bid.

Tags:
Kort forberedelse
Vegetarisk
Comfort Food
Lynhurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid15 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

180 g

Spaghetti

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Citrusfrugt

40 g

Parmigiano Reggiano

(Indeholder: Mælk)

2 stk

Basilikum

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde spor af: Hvede, Nøtter, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)

125 g

Mozzarella

(Indeholder: Mælk)

250 g

Broccoli

40 g

Rucola

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Gemt pastavand

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til grøntsager

1 dl

Olie til pesto

1 dl

Vand til bygotto

Næringsindhold

Energi (kJ)4637 kJ
Kalorier (kcal)1108 kcal
Fedt73.2 g
Mættet fedt19.6 g
Kulhydrat73.2 g
Sukker7.7 g
Kostfibre9.5 g
Protein36.6 g
Kolesterol16.6 mg
Salt1.4 g
Potassium498.8 mg
Calcium341.6 mg
Iron1.4 mg

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra.

Kom pasta tilbage i gryden, og dryp med olivenolie.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Forbered broccoli
2

Imens, skær broccoli i buketter og stokken i 2 cm tern.

Steg broccoli
3

Opvarm olivenolie i en mellemstor stegepande på middelhøj varme. 

Steg broccoli i 5-6 min, eller indtil mør.

Krydr med salt og et nip peber. 

TIP: Tilsæt et skvæt vand, så går tilberedningen hurtigere!

Lav pesto
4

Imens, hak basilikum, pinjekerner og hvidløg fint.

Halver citrusfrugt.

Bland basilikum, pinjekerner, hvidløg, et stort skvæt citrusfrugtsaft, finrevet ost, olivenolie, salt og et nip peber i en lille skål.

Vend pesto og broccoli i gryden med pasta.

Forbered råvarer
5

Hæld væde fra mozzarella, og riv i mindre stykker.

Skyl rucola.

Server
6

Anret spaghetti i dybe tallerkener.

Top med mozzarella og rucola.