HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconRødbedepizza
topBanner
Rødbedepizza

Rødbedepizza

med svampe, salatost & rucola

Pizza er altid et sikkert kort at servere for familien. I denne opskrift kombinerer vi knald på farver og intense smage i form af rødbeder, svampe og pesto, og topper med lækker græsk salatost. Med frisk rucola som garnering balancerer vi smagspaletten, og vi lover, at selv de, der er kræsne, vil bede om ét slice mere.

Tags:Vegetarisk
Allergener:glutenmælksulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Rødbede

60 g

Brune champignon

Pizzadej

(Indeholdergluten)

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

Grøn pesto

(Indeholdermælk, sulfitter)

Rucola

Græsk salatost

(Indeholdermælk)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2834.2417 kJ
Kalorier (kcal)677.4 kcal
Fedt20.99 g
Mættet fedt2.5 g
Kulhydrat91.56 g
Sukker3.6 g
Protein16.07 g
Salt3.8 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Opvarm en bageplade. Skræl rødbede, og skær i 1 cm tern. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på høj varme. Steg rødbede. Skær svampe i tynde skiver.

2

Steg svampe i 5-7 min. Krydr med salt* og peber*.

3

Tag bagepladen ud af ovnen. Rul pizzadejen (og medfølgende bagepapir)ud på bagepladen, og smør med creme fraiche [1/2 pakke, 2 pers.].

4

Fordel rødbede og svampe på pizzadejen. Drys med salatost. Bag pizzaen i ovnen i 10-15 min.

5

Tag pizzaen ud af ovnen. Dryp med pesto. Top med rucola.

6

Skær pizza ud i mindre stykker. TIP: Brug en saks til at klippe pizzaen ud.