topBanner
Rødbedepizza

Rødbedepizza

med svampe, salatost & rucola

Pizza er altid et sikkert kort at servere for familien. I denne opskrift kombinerer vi knald på farver og intense smage i form af rødbeder, svampe og pesto, og topper med lækker græsk salatost. Med frisk rucola som garnering balancerer vi smagspaletten, og vi lover, at selv de, der er kræsne, vil bede om ét slice mere.

Tags:Vegetarisk
Allergener:glutenmælksulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

2 stk

Rødbede

200 g

Brune champignon

1 pakke

Pizzadej

(Indeholdergluten)

75 g

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

60 g

Grøn pesto

(Indeholdermælk, sulfitter)

1 pose

Rucola

150 g

Græsk salatost

(Indeholdermælk)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)4476 kJ
Kalorier (kcal)1070 kcal
Fedt50 g
Mættet fedt21 g
Kulhydrat103 g
Sukker18 g
Protein37 g
Salt6 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft.

Opvarm en bageplade.

Skræl rødbede, og skær i 1 cm tern.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på høj varme.

Steg rødbede.

Skær svampe i tynde skiver.

2

Steg svampe i 5-7 min. Krydr med salt* og peber*.

3

Tag bagepladen ud af ovnen.

Rul pizzadejen (og medfølgende bagepapir)ud på bagepladen, og smør med creme fraiche [1/2 pakke, 2 pers.].

4

Fordel rødbede og svampe på pizzadejen.

Drys med salatost.

Bag pizzaen i ovnen i 10-15 min.

5

Tag pizzaen ud af ovnen.

Dryp med pesto.

Top med rucola.

6

Skær pizza ud i mindre stykker.

TIP: Brug en saks til at klippe pizzaen ud.