Skip to main content
Ricottafyldt prosciuttokylling

Ricottafyldt prosciuttokylling

med frisk tagliatelle og pistaciepesto

Forestil dig, at du sidder i et travlt italiensk trattoria, mens du nyder vores Ricottafyldte prosciuttokylling. Det bliver ikke meget bedre, vel? Denne skønne premiumret med hjemmelavet pistaciepesto og umamirige bagte cherrytomater er fuld af rige, autentiske smage, og bringer duften af italiensk madlavning hjem i dit køkken.

Allergener:
Milk
Gluten
Hvede
Egg
Tree nuts
Pistazien

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Prosciutto

10 g

Pinjekerner

100 g

Ricotta

250 g

Tagliatelle, frisk

30 g

Pistacienødder

40 g

Finrevet ost

1 stk

Citron

2 stk

Basilikum

1 stk

Zucchini

40 g

Rucola

125 g

Cherrytomater

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Bredbladet persille

280 g

Kyllingebryst

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til grøntsager

¼ tsk

Salt til pesto

2 spsk

Olie til pesto

½ dl

Gemt pastavand

¼ tsk

Salt til kød

Næringsindhold

Energi (kJ)4294 kJ
Kalorier (kcal)1026 kcal
Fedt45 g
Mættet fedt14.1 g
Kulhydrat86.7 g
Sukker10.2 g
Kostfibre9.8 g
Protein71.9 g
Salt5 g
Potassium130.7 mg
Calcium19.7 mg
Iron0.6 mg

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skær zucchini i tynde, halve skiver. 

Fordel cherrytomer på den ene side af en bageplade med bagepapir, og fordel zucchini på den anden. Dryp grøntsager med en smule olivenolie, og krydr med salt og et nip peber.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

2

Imens, bland ricotta, halvdelen af finrevet ost, pinjekerner og et nip salt og peber i en lille skål. 

Lav et horisontalt snit i kylling, krydr med salt, fyld med ricottafyld, og svøb i prosciutto.

3

Overfør kylling til en anden bageplade med bagepapir.

Bag kylling og grøntsager i ovnen i 17-19 min, eller indtil kyllingen er gennemtilberedt og grøntsagerne er gyldne. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

4

Imens, hak basilikum, persille, pistacienødder og hvidløg fint.

Halver citron.

Bland basilikum, persille, pistacienødder, hvidløg, resterende finrevet ost, et skvæt citronsaft, olivenolie, salt og et nip peber i en lille skål.

TIP: Du kan også blende pestoen med en stavblender.

5

Skyl rucola.

Kog pasta i 2-3 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

Vend pasta med pistaciepesto og pastavand.

Vend rucola og zucchini med pasta lige inden servering.

TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid. 

6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med kylling og cherrytomater.