Skip to main content
Gullaschsuppe

Gullaschsuppe

1000 ml | 2 portioner | Opvarm på komfur eller i mikroovn

Der er få ting, der varmer og smager som en lækker Gullaschsuppe – og her kan den endda være klar på nul komma fem.

Ingredienser: Vand, rød paprika (13%), tomat, kartoffel, gulerod, oksekød (7%), knoldselleri (SELLERI), løg, rødvin (SULFIT), blandede urter og krydderier, havssalt, svampeblanding, solsikkeolie.

Tilberedning:

Mikrobølgeovn:

  1. Hæld emballagens indhold i en skål.
  2. Placer skålen i mikrobølgeovnen og opvarm i ca 1 min. på 700-900 W.
  3. Rør lidt i det, opvarm derefter i yderligere 1 min. eller indtil den er meget varm

Gryde:

  1. Hæld emballagens indhold i en gryde.
  2. Opvarm ved middelhøj temperatur i 5-6 min. under hyppig omrøring
Allergener:
Selleri
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Gullaschsuppe

(Indeholder: Selleri, Sulfitter Kan indeholde spor af: Soja, Lupin, Jordnødder, Mælk, Nødder, Gluten, Fisk, Æg, Sennep)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)195 kcal
Energi (kJ)816 kJ
Fedt4.7 g
Mættet fedt1.7 g
Kulhydrat23.2 g
Sukker9.7 g
Kostfibre5.5 g
Protein11.3 g
Salt4.1 g

Fremgangsmåde