topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pirogger

Pirogger

med oksekød, bacon & salat

I aften laver vi kødfyldte pirogger, der nemt laves ved brug af en færdiglavet tærtej. Rul dejen ud, og fyld den med hakket kød stegt sammen med Panamad, Worcestershiresauce og ketchup. Bag dem i ovnen, indtil piroggerne får en dejlig gylden farve. Server med en frisk salat med tomat og agurk, og så er det bare med at komme i gang og spise! Skulle der være rester smager piroggerne lige så skønt kolde dagen efter!

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Soja
Gluten
Byg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Tærtedej

125 g

Hakket oksekød

½ stk

Løg

60 g

Blandet salat

100 g

Ketchup

1 stk

Tomat

4 g

Panamad

1 stk

Agurk

1 stk

Worcestershire sauce

(Indeholder Soja, Gluten, Byg, Sennep)

70 g

Bacon, tern

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)840 kcal
Energi (kJ)3512 kJ
Fedt38.6 g
Mættet fedt13.8 g
Kulhydrat83.77 g
Sukker17.2 g
Protein31.41 g
Salt4.6 g

Fremgangsmåde

Steg løg
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Hak løg [1/2 stk, 2P] fint. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg løg i 1-2 min, eller indtil bløde.

Steg oksekød
2

Tilsæt hakket oksekød [1/2 pakke, 2P] og bacon [1/2 pakke, 2P], og steg i 4-5 min, eller indtil brunet. Tilsæt Panamad, Worcestershiresauce og halvdelen af ketchup, og steg videre i 1 min. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Fold pirogger
3

Rul tærtedej (og medfølgende bagepapir) ud på en bageplade, og skær i 4 kvarte. Placer 2-3 skefulde fyld i hver kvarte (lad 1 cm kant være fri), og fold sammen til trekanter. Tryk kanten med en gaffel, så piroggerne lukkes tæt. TIP: Kom mindre fyld i toppen af trekanten og mere på den brede del. Dette gør dem nemmere at lukke.

Bag pirogger
4

Pisk æg* [1 stk I 1 stk] med et skvæt vand* i en lille skål, og pensl pirogger. Bag i ovnen i 12-15 min, eller indtil gyldne. TIP: Brug en smule mælk, hvis du ikke har æg. Det giver piroggerne flot farve.

Bland salat
5

Skyl salat under koldt vand* i et dørslag. Hak tomat og agurk groft. Bland en smule olivenolie*, salat, tomat og agurk i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*

Server
6

Anret pirogger og salat på tallerkener. Server med resterende ketchup.