HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPirogger
topBanner
Pirogger

Pirogger

med oksekød, bacon & salat

I aften laver vi kødfyldte pirogger, der nemt laves ved brug af en færdiglavet tærtej. Rul dejen ud, og fyld den med hakket kød stegt sammen med Panamad, Worcestershiresauce og ketchup. Bag dem i ovnen, indtil piroggerne får en dejlig gylden farve. Server med en frisk salat med tomat og agurk, og så er det bare med at komme i gang og spise! Skulle der være rester smager piroggerne lige så skønt kolde dagen efter!

Tags:Børnevenlig
Allergener:glutensennepsoja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Tærtedej

(Indeholdergluten)

125 g

Hakket oksekød

½ stk

Løg

60 g

Blandet salat

100 g

Ketchup

1 stk

Tomat

4 g

Panamad

1 stk

Agurk

15 g

Worcestershire sauce

(Indeholdergluten, sennep, soja)

70 g

Bacon, tern

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg* (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3512.4473 kJ
Kalorier (kcal)839.4951 kcal
Fedt38.775 g
Mættet fedt13.9 g
Kulhydrat83.9225 g
Sukker17.3 g
Protein31.405 g
Salt4.6 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Hak løg [1/2 stk, 2P] fint. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg løg i 1-2 min, eller indtil bløde.

2

Tilsæt hakket oksekød [1/2 pakke, 2P] og bacon [1/2 pakke, 2P], og steg i 4-5 min, eller indtil brunet. Tilsæt Panamad, Worcestershiresauce og halvdelen af ketchup, og steg videre i 1 min. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

3

Rul tærtedej (og medfølgende bagepapir) ud på en bageplade, og skær i 4 kvarte. Placer 2-3 skefulde fyld i hver kvarte (lad 1 cm kant være fri), og fold sammen til trekanter. Tryk kanten med en gaffel, så piroggerne lukkes tæt. TIP: Kom mindre fyld i toppen af trekanten og mere på den brede del. Dette gør dem nemmere at lukke.

4

Pisk æg* [1 stk I 1 stk] med et skvæt vand* i en lille skål, og pensl pirogger. Bag i ovnen i 12-15 min, eller indtil gyldne. TIP: Brug en smule mælk, hvis du ikke har æg. Det giver piroggerne flot farve.

5

Skyl salat under koldt vand* i et dørslag. Hak tomat og agurk groft. Bland en smule olivenolie*, salat, tomat og agurk i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*

6

Anret pirogger og salat på tallerkener. Server med resterende ketchup.