HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPandestegte Sellerifritters
topBanner
Pandestegte sellerifritters

Pandestegte sellerifritters

med saftig æblesalat og cremet pestodressing

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i Hjælpecenter.

Har du modige børn, som elsker nuggets og frikadeller? Så skal du udfordre dem til at smage disse fantastisk sprøde sellerifritters, som bliver hele familiens nye favorit! Vi serverer de vidunderlige fritters med kogte kartofler, en skøn salat med æble, gulerod og spinat og cremet pestodressing.

Tags:Under 650 kcalVegetariskKlimavenlig
Allergener:SelleriMælkÆg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Knoldselleri

(IndeholderSelleri)

4 g

Grøntsagsbouillon

(IndeholderSelleri)

40 g

Finrevet ost

(IndeholderMælk, Æg)

1 pose

Bredbladet persille

½ stk

Løg

50 g

Cremet pestodressing

60 g

Spinat

(Kan indeholdeSelleri)

1 stk

Æble

1 stk

Gulerod

400 g

Små kartofler

½ stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 2)

3 spsk

Hvedemel (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)619 kcal
Energi (kJ)2590 kJ
Fedt28.41 g
Mættet fedt6.9 g
Kulhydrat64.58 g
Sukker15.4 g
Protein22.19 g
Salt3.9 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Rivejern
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Hak persille fint. Hak løg [1/2 stk, 2P] fint. Skyl spinat under koldt vand i et dørslag. Skær citron [1/2 stk, 2P] i både. Skræl knoldselleri, og riv groft.

 

2

Bland knoldselleri, grøntsagsbouillon, persille (gem lidt anretning), finrevet ost, løg, æg [2 stk | 4 stk], hvedemel [3 spsk | 6 spsk], salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber i en skål.

 

3

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. Kog kartofler (uskrællet) i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra. Tilsæt eventuelt en klat smør, og krydr med et nip salt og peber. Stil til side med låg på for at holde på varmen.

 

4

Skær æble i tynde, halve skiver. Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Bland olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] med et skvæt citronsaft i en skål. Krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber. Vend spinat, æble og gulerod i skålen inden servering.

 

5

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Form fars til fritters (2 pr. person), og steg i 3-4 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. TIP: Vend ikke for tidligt, da de kan falde sammen.

6

Anret fritters og kartofler på tallerkener. Top med pestodressing og resterende persille. Server med æblesalat.