Pandestegte sellerifritters
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegte sellerifritters

Pandestegte sellerifritters

med saftig æblesalat og cremet pestodressing

Har du modige børn, som elsker nuggets og frikadeller? Så skal du udfordre dem til at smage disse fantastisk sprøde sellerifritters, som bliver hele familiens nye favorit! Vi serverer de vidunderlige fritters med kogte kartofler, en skøn salat med æble, gulerod og spinat og cremet pestodressing.

Tags:
Mælkefri
Under 650 kcal
Vegetarisk
Allergener:
Selleri
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Knoldselleri

(Indeholder Selleri)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 pose

Bredbladet persille

½ stk

Løg

50 g

Cremet pestodressing

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 stk

Æble

1 stk

Gulerod

1 stk

Citron, økologisk

400 g

Små kartofler

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 2)

3 spsk

Hvedemel (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)629 kcal
Energi (kJ)2632 kJ
Fedt28.7 g
Mættet fedt6.9 g
Kulhydrat65.3 g
Sukker16.1 g
Protein22.3 g
Salt3.9 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Hak persille fint. Hak løg [1/2 stk, 2P] fint. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. Riv citronskal [1/2 stk, 2P], og halver citron. Skræl knoldselleri, og riv groft.

Bland fars
2

Bland knoldselleri, grøntsagsbouillon, persille (gem lidt anretning), finrevet ost, løg, æg* [2 stk | 4 stk], hvedemel [3 spsk | 6 spsk], salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber* i en skål.

Kog kartofler
3

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Kog kartofler (uskrællet) i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra. Tilsæt citronskal [1 tsk | 2 tsk] og eventuelt en klat smør*, og krydr med et nip salt* og peber*. Stil til side med låg på for at holde på varmen.

Bland æblesalat
4

Skær æble i tynde, halve skiver. Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Bland olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk] med et skvæt citronsaft i en skål. Krydr med salt* [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber*. Vend spinat, æble og gulerod i skålen inden servering.

Steg fritters
5

Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Form fars til fritters (2 pr. person), og steg i 3-4 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. TIP: Vend ikke for tidligt, da de kan falde sammen.

Server
6

Anret fritters og kartofler på tallerkener. Top med persilledressing og resterende persille. Server med æblesalat.