Pandestegt kylling i oregano- og smørsauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt kylling i oregano- og smørsauce

Pandestegt kylling i oregano- og smørsauce

med stegte majs og salatostbulgur

Pandestegte kyllingebryst med sauce af oregano og smør er en sikker vinder, når vi snakker comfort food efter en lang dag. Denne kylling får selskab af luftig bulgur vendt med gyldenstegte majskerner, cremet og saltet salatost og persille. Dertil kommer der en farverig salat af gulerod, spinat, tomat og rødløg, som smages til med olivenolie. Server i skåle, så retten er lige til at tage med ind i sofaen, til bordet eller ud i haven, alt efter hvor du ønsker at nyde dette comfort food-måltid.

Tags:
Hurtig
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Mælk
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Rødløg

50 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

1 stk

Tomat

4 g

Kyllingebouillon

280 g

Kyllingebryst

30 g

Spinat

1 dåse

Majs

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 stk

Gulerod

1 pose

Bredbladet persille

1 g

Oregano, tørret

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand til bulgur

¼ tsk

Salt til bulgur

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

2 spsk

Smør til sauce

1.5 dl

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2980 kJ
Kalorier (kcal)712 kcal
Fedt36.3 g
Mættet fedt15.1 g
Kulhydrat44.7 g
Sukker12.1 g
Protein46.5 g
Salt4.2 g

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt bulgur og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Lav salat
2

Imens, skyl spinat.

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Hak tomat groft.

Skær rødløg i tynde skiver.

Bland spinat, gulerod, tomat, rødløg, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Steg majs
3

Hæld væde fra majs.

Opvarm en smule olivenolie i en mellemstor stegepande på middelhøj varme. 

Steg majs i 4-5 min, eller indtil gyldne, og overfør til en lille skål.

Smuldr salatost.

Hak persille fint.

Steg kylling
4

Læg kylling mellem to stykker bagepapir, bank flad (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling med salt og et nip peber i 2 min på hver side, eller indtil brunet.

Lav sauce
5

Tilsæt oregano, smør, kyllingebouillon og vand, og steg i 1-2 min, eller indtil kyllingen er gennemstegt og saucen er let tyknet.

Imens, vend majs, persille og salatost og bulgur i en skål.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Server
6

Anret kylling, bulgur og salat i skåle.

Top kylling med sauce.