
I aften byder vi på et fyrværkeri af flotte, farverige ingredienser i magiske kombinationer. Vi ovnbager kuller, som får selskab i ovnen af kartofler, tomat og peberfrugt krydret med røget paprika. Samtidig laver vi salsa verde, som betyder grøn salsa på spansk. Vores salsa verde er dog grøn og rød, da den indeholder både persille og rødløg. Vi topper med frisk rucola, og så er maden færdig.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
250 g
Kuller
(Indeholder: Fisk)
500 g
Kartofler
1 stk
Peberfrugt
40 g
Rucola
4 g
Røget paprika
½ stk
Løg
1 pose
Bredbladet persille
1 stk
Tomat
24 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder: Sulfitter)
2.5 spsk
Olivenolie (trin 5)
¼ tsk
Salt (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 5)

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet), tomat og peberfrugt i 2 cm tern, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med røget paprika, salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Imens, hak rødløg [½ stk, 2P] og persille fint.
Bland persille, rødløg, hvidvinseddike og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en lille skål.

Skyl rucola.
Dub fisk tør med køkkenrulle, placer på en anden bageplade med bagepapir, og krydr med salt og peber.

Bag fisk i 8-10 min i ovnen, eller indtil gennemtilberedt, når kartoflerne har 10 min tilbage.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Vend olivenolie [2 spsk | 4 spsk] i skålen med salsa verde lige inden servering.
Bland rucola, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], et nip peber og olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en mellemstor skål.

Anret kartofler og grøntsager på tallerkener.
Top med fisk og rucola.
Top fisk med salsa verde.