Ovnbagt kuller og salsa verde
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ovnbagt kuller og salsa verde

Ovnbagt kuller og salsa verde

med røget paprikakartofler og frisk rucola

I aften byder vi på et fyrværkeri af flotte, farverige ingredienser i magiske kombinationer. Vi ovnbager kuller, som får selskab i ovnen af kartofler, tomat og peberfrugt krydret med røget paprika. Samtidig laver vi salsa verde, som betyder grøn salsa på spansk. Vores salsa verde er dog grøn og rød, da den indeholder både persille og rødløg. Vi topper med frisk rucola, og så er maden færdig.

Tags:
Kalorielet
Hvedefri
Mælkefri
Allergener:
Fisk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

500 g

Kartofler

1 stk

Peberfrugt

40 g

Rucola

4 g

Røget paprika

½ stk

Rødløg

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Tomat

24 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 spsk

Olivenolie (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2289 kJ
Kalorier (kcal)547 kcal
Fedt21 g
Mættet fedt3 g
Kulhydrat53.4 g
Sukker10.9 g
Protein36.1 g
Salt1.3 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Lav paprikakartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet), tomat og peberfrugt i 2 cm tern, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med røget paprika, salt og peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Lav salsa verde
2

Imens, hak rødløg [½ stk, 2P] og persille fint.

Bland persille, rødløg, hvidvinseddike og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en lille skål.

Forbered fisk
3

Skyl rucola.

Dub fisk tør med køkkenrulle, placer på en anden bageplade med bagepapir, og krydr med salt og peber.

Bag fisk
4

Bag fisk i 8-10 min i ovnen, eller indtil gennemtilberedt, når kartoflerne har 10 min tilbage.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Forbered rucola
5

Vend olivenolie [2 spsk | 4 spsk] i skålen med salsa verde lige inden servering.

Bland rucola, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], et nip peber og olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en mellemstor skål.

Server
6

Anret kartofler og grøntsager på tallerkener.

Top med fisk og rucola.

Top fisk med salsa verde. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image