
Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 portioner. Forkæl børnene med en skøn pastasalat med rigatoni, gulerod, bacon, majs, salatost, og en fyldig karrydressing med fraiche. Den dejlige madpakke indeholder pastasalat, æblebåde og agurkstave.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
4 g
Curry-On
1 stk
Agurk
1 dåse
Majs
1 pakke
Pasta
(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Soja)
100 g
Græsk salatost
(Indeholder: Mælk)
140 g
Bacon, tern
150 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Æble
1 stk
Gulerod, Julienne
¼ tsk
Salt til dressing

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.
Skyl pasta under koldt vand i en si.
TIP: Kogevandet skal være lige så salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder at pasta er gennemkogt, men stadigvæk har en smule bid.

Imens, opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg bacon i 4-5 min, indtil gylden.
Dræn majs.
Skær æble i både.
Skær agurk i 1 cm stave.
Smuldr salatost.

Bland fraiche, Curry-on, salt og et nip peber i en stor skål.
Vend pasta, gulerod, bacon, majs og salatost i skålen.

Lav madpakke med pastasalat, æble og agurk.

