Krydrede svine- og kalvekødstaquitos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krydrede svine- og kalvekødstaquitos

Krydrede svine- og kalvekødstaquitos

med Tex Mex-kartofler og mild limeyoghurt

Har du aldrig hørt om taquitos? Det er en mexicansk ret bestående af en lille sammenrullet tortilla med fyld. Vores skønne variant indeholder stegt løg og godt krydret hakket svine- og kalvekød. Vi serverer vores svine- og kalvekødstaquitos med ovnbagte Tex Mex-kartofler, spicy pico de gallo og mild limeyoghurt.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kartofler

5 g

Tex-Mex

1 stk

Løg

250 g

Hakket svine-/kalvekød

4 g

Panamad

1 stk

Tomat

1 pose

Koriander

½ stk

Lime

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 2)

2 spsk

Vand* (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)804 kcal
Energi (kJ)3364 kJ
Fedt27.2 g
Mættet fedt9.3 g
Kulhydrat95.85 g
Sukker9.2 g
Protein41.88 g
Salt4.6 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag Tex Mex-kartofler
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft.

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. 

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Tex-Mex, et stort nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.

Steg hakket kød
2

Hak løg fint.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svine-/kalvekød, Panamad og halvdelen af løg med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 3-4 min, eller indtil brunet.

Tilsæt vand [2 spsk | 4 spsk], og steg videre i 1 min. Tag panden af varmen. 

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav pico de gallo
3

Skær tomat i 1 cm tern.

Hak koriander fint.

Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.

Bland tomat, koriander, et stort skvæt limesaft, resterende løg og et nip salt og peber i en mellemstor skål. 

TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Bag taquitos
4

Fordel kødfyld på tortillabrød, og rul sammen til taquitos.

Fordel taquitos på en anden bageplade med bagepapir, pensl med olivenolie, og krydr med et nip salt. 

Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil sprøde og gyldne.

Lav limeyoghyrt
5

Bland yoghurt, et stort skvæt limesaft og et nip salt i en lille skål.

Server
6

Anret taquitos på tallerkener.

Dryp med en smule limeyoghurt.

Top med en smule pico de gallo. 

Server med kartofler og resterende pico de gallo og limeyoghurt.