Skip to main content
Knoldsellerifritters og røget laks
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Knoldsellerifritters og røget laks

Knoldsellerifritters og røget laks

med agurkesalat og crème fraiche

Forkæl familien med sprøde, gyldenstegte knoldsellerifritters med ost og løg. Vi topper vores fritters med crème fraiche og røget laks, og serverer dem med kogte kartofler med smør og citronpeber, og en frisk agurkesalat med dild, æble og citron.

Tags:
Hurtig
Under 650 kcal
Hvedefri
Allergener:
Mælk
Selleri
Fisk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citron

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Knoldselleri

(Indeholder: Selleri)

1 stk

Agurk

400 g

Små kartofler

100 g

Koldrøget laks

(Indeholder: Fisk)

1 stk

Dild

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder: Selleri)

½ stk

Løg

2 g

Citronpeber

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg til fritters

1.5 spsk

Mel til fritters

½ tsk

Salt til fritters

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Smør til kartofler

¼ tsk

Salt til kartofler

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2702 kJ
Kalorier (kcal)646 kcal
Fedt32.6 g
Mættet fedt15.5 g
Kulhydrat59.2 g
Sukker15.9 g
Protein26.9 g
Salt6 g

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.

Dæk til med låg, og stil til side.

Forbered fritters
2

Imens, skræl knoldselleri, og riv groft.

Hak løg fint.

Bland knoldselleri, finrevet ost, grøntsagsbouillon, løg, æg, hvedemel, salt og et nip peber i en stor skål.

Lav salat
3

Hak agurk og dild groft.

Hak æble groft.

Halver citron.

Bland agurk, dild, æble, citronsaft og salt i en mellemstor skål.

Steg fritters
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Form fars til fritters (2 pr. person) i panden, og steg i 3-4 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Vend ikke for tidligt, da farsen kan falde sammen.

Tilsæt smør
5

Vend smør, salt og citronpeber i gryden med kartofler lige inden servering.

Server
6

Anret kartofler, fritters og agurkesalat på tallerkener.

Top fritters med crème fraiche og røget laks.