
Gør travle dage lidt nemmere med vores ‘Lav i forvejen’-opskrifter. Disse opskrifter er skabt med fokus på bekvemmelighed og kan laves på forhånd og opbevares, så du altid er ét skridt foran. Hold øje med angivelser som “Aftenen før” i trin 1, så du nemt kan planlægge. Forkæl dig selv med en luksuriøs chiagrød, som laves på ingen tid. Chiagrød blandes nemt aftenen før, og næste dag skal du blot ordne toppingen. Her forkæles din chiagrød med smeltet mælkechokolade, yoghurt og ristede mandler, og er genial både til brunch, som snack eller endda som dessert.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
50 g
Chiafrø
(Kan indeholde spor af: Jordnødder, Sesam, Nøtter)
150 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
180 ml
Kokosmælk
100 g
Mælkechokoladeknapper
(Indeholder: Mælk, Soja Kan indeholde spor af: Jordnødder, Sesam, Nøtter, Hvede, Gluten)
40 g
Mandler
(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Jordnødder, Sesam, Hvede, Gluten, Rug, Spelt, Byg, Havre)
1 dl
Vand til chiafrø

Aftenen før:
Bland chiafrø (30 g), vand, kokosmælk og et nip salt i en lille skål.
Put låg på, og stil i køleskabet natten over.

Næste morgen:
Kom halvdelen af mælkechokoladeknapper i en mellemstor skål, og varm i mikroovnen i 20 sek. Tag ud, og rør rundt.
Fortsæt indtil chokoladeknapper er smeltede.
Bland chiagrød med smeltet chokolade.
TIP: Hvis du ikke har en mikroovn, kan du smelte chokoladen i vandbad.

Hak mandler groft.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist mandler i 3-4 min, eller indtil gyldne.

Anret halvdelen af chiagrød i glas, og top med yoghurt og resterende chiagrød.
Top med resterende mælkechokoladeknapper og mandler.