Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Forkæl dig selv med en luksuriøs chiagrød, som laves på ingen tid. Chiagrød blandes nemt aftenen før, og næste dag skal du blot ordne toppingen. Her forkæles din chiagrød med smeltet mælkechokolade, yoghurt og ristede mandler, og er genial både til brunch, som snack eller endda som dessert.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
50 g
Chia frø
(Kan indeholde Jordnødder, Sesam, Nødder)
150 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
180 ml
Kokosmælk
100 g
Mælkechokoladeknapper
(Indeholder Mælk, Soja Kan indeholde Sesam, Spelt, Gluten, Havre, Rug, Nødder, Jordnødder, Byg, Hvede)
40 g
Mandler
(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)
1 dl
Vand til chiafrø
Bland chiafrø (30 g), vand, kokosmælk og et nip salt i en lille skål.
Put låg på, og stil i køleskabet natten over.
Kom halvdelen af mælkechokoladeknapper i en mellemstor skål, og varm i mikroovnen i 20 sek. Tag ud, og rør rundt.
Fortsæt indtil chokoladeknapper er smeltede.
Bland chiagrød med smeltet chokolade.
Hak mandler groft.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist mandler i 3-4 min, eller indtil gyldne.
Anret halvdelen af chiagrød i glas, top med yoghurt, og så resterende chiagrød.
Top med resterende mælkechokoladeknapper og mandler.