Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 personer. Chokolade og appelsin er en klassisk og herlig kombination. Her får du luftige chokoladepandekager forkælet med appelsinsirup og appelsinstykker. Top med frisk yoghurt og imponer alle rundt om bordet med disse smukke pandekager!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
400 g
Pandekagemiks
(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nødder, Byg, Spelt, Khorasanhvede)
100 g
Mælkechokoladeknapper
(Indeholder Mælk, Soja Kan indeholde Sesam, Spelt, Gluten, Havre, Rug, Nødder, Jordnødder, Byg, Hvede)
2 stk
Appelsin
100 g
Sirup
150 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
2 spsk
Smør til stegning
5 dl
Vand til pandekager
Kom mælkechokoladeknapper i en mellemstor skål. Opvarm i mikroovnen i 20 sek, tag ud og rør rundt. Fortsæt indtil chokolade er smeltet.
Bland vand, pandekagemiks og smeltet chokolade i en stor skål, og pisk det sammen til et glat dej.
Smelt smør i en stor stegepande på middelhøj varme.
Hæld pandekagedej i stegepanden, pandekagerne skal være 8-10 cm. Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt.
Gentag med resterende dej.
TIP: Smelt chokolade i vandbad, hvis du ikke har en mikrobølgeovn.- Hold pandekagerne varme i ovnen indtil de skal serveres, 100°C/80°C varmluft.
Halver en appelsin.
Opvarm sirup og et stort skvæt appelsinsaft i en lille gryde på middelhøj varme.
Kog ind til en let tyknet sirup, 5-6 min. Sluk varmen, og dæk til med låg indtil servering.
Skræl appelsin, fjern den hvide hinde, og skær i 1 cm tern.
Anret pandekager på tallerkener.
Top med yoghurt, og dryp med appelsinsirup og appelsinstykker.