
Nyd et nemt tilberedt og velsmagende vegetarisk måltid med vores Pandetegt halloumi og bulgursalat. Denne hurtige ret byder også på balsamicoglaseret rødbede og rødkål, cremet yoghurtdressing med dild og ristede græskarkerner for ekstra knas.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
85 g
Bulgur
(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Gluten, Kamut, Khorasanhvede, Havre, Rug, Byg)
200 g
Halloumi
(Indeholder: Mælk)
75 g
Rødkål, skåret
1 stk
Rødbeder, forkogte
12 ml
Balsamico
(Indeholder: Sulfitter)
1 stk
Gulerod
60 g
Blandet salat
1 stk
Dild
75 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
10 g
Græskarkerner
(Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder, Sesam)
4 g
Bouillon
(Indeholder: Selleri)
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder: Æg)
2.5 dl
Vand til bulgur
¼ tsk
Salt til bulgur
1 spsk
Olie til bulgur
¼ tsk
Salt til dressing
½ spsk
Olie til grøntsager
¼ tsk
Salt til grøntsager

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt bulgur, bouillon og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.
Overfør færdigkogt bulgur til en stor skål.
Tilsæt olivenolie, og rør rundt.

Imens, opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist græskarkerner i 2-3 min, eller indtil de begynder at poppe.
Hak dild groft.
Bland yoghurt, dild, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Skær halloumi i skiver (2 pr. person).
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg halloumi krydret med Mamas Favorit i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.

Opvarm olivenolie i en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Skær rødbede (uskrællet) i 3 cm tern.
Steg rødbede og rødkål i 3-4 min, eller indtil møre.
Tilsæt balsamico og salt, og steg videre i 1 min, eller indtil glaseret.
Overfør til en skål.

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.
Skyl salat.
Vend salat i skålen med bulgur.

Anret bulgursalat i skåle.
Top med halloumi og græskarkerner.
Dryp med dilddressing.