Skip to main content
Pandestegt halloumi og bulgursalat

Pandestegt halloumi og bulgursalat

med balsamicoglaseret rødbede og dilddressing

Nyd et nemt tilberedt og velsmagende vegetarisk måltid med vores Pandetegt halloumi og bulgursalat. Denne hurtige ret byder også på balsamicoglaseret rødbede og rødkål, cremet yoghurtdressing med dild og ristede græskarkerner for ekstra knas.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Sulfitter
Selleri
Æg

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

85 g

Bulgur

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Gluten, Kamut, Khorasanhvede, Havre, Rug, Byg)

200 g

Halloumi

(Indeholder: Mælk)

75 g

Rødkål, skåret

1 stk

Rødbeder, forkogte

12 ml

Balsamico

(Indeholder: Sulfitter)

1 stk

Gulerod

60 g

Blandet salat

1 stk

Dild

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

10 g

Græskarkerner

(Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder, Sesam)

4 g

Bouillon

(Indeholder: Selleri)

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder: Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand til bulgur

¼ tsk

Salt til bulgur

1 spsk

Olie til bulgur

¼ tsk

Salt til dressing

½ spsk

Olie til grøntsager

¼ tsk

Salt til grøntsager

Næringsindhold

Energi (kJ)3144 kJ
Kalorier (kcal)751 kcal
Fedt44.3 g
Mættet fedt22.4 g
Kulhydrat167.4 g
Sukker126.7 g
Kostfibre38 g
Protein30.3 g
Salt6 g
Potassium246.6 mg
Calcium42.3 mg
Iron0.9 mg

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt bulgur, bouillon og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Overfør færdigkogt bulgur til en stor skål.

Tilsæt olivenolie, og rør rundt.

Lav dressing
2

Imens, opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. 

Rist græskarkerner i 2-3 min, eller indtil de begynder at poppe.

Hak dild groft.

Bland yoghurt, dild, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Steg halloumi
3

Skær halloumi i skiver (2 pr. person).

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg halloumi krydret med Mamas Favorit i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.

Glaser grøntsager
4

Opvarm olivenolie i en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Skær rødbede (uskrællet) i 3 cm tern.

Steg rødbede og rødkål i 3-4 min, eller indtil møre.

Tilsæt balsamico og salt, og steg videre i 1 min, eller indtil glaseret.

Overfør til en skål.

Forbered grøntsager
5

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Skyl salat.

Vend salat i skålen med bulgur.

Server
6

Anret bulgursalat i skåle.

Top med halloumi og græskarkerner.

Dryp med dilddressing.