
Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusiv opskriftskort med 4 trin. Hvem kan sige nej til sprøde nachos med ost og pulled kylling? De er virkelig nemme at lave, for mens osten smelter hen over tortillachipsene i ovnen, laver vi vores egen pulled kylling vendt med BBQ-sauce. Vi serverer vores forførende nachos med jalapeños og en rørt dressing af fraiche og BBQ-sauce.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
280 g
Kyllingebryst
100 g
Cheddar-/goudablanding, revet
(Indeholder: Mælk)
150 g
Tortillachips
(Kan indeholde spor af: Mælk)
1 stk
Jalapeno
120 g
BBQ-sauce
(Indeholder: Sulfitter, Sennep)
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
¼ tsk
Salt til kød
¼ tsk
Salt til dressing

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Placer kylling på en bageplade med bagepapir, og krydr med salt. Bag i ovnen i 17-19 min, eller indtil gennemtilberedt.
Træk kødet i strimler med to gafler på bagepladen, og vend med halvdelen af BBQ-sauce.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Flæk jalapeño, fjern kerner, og skær i tynde skiver.
Fordel tortillachips på en bageplade med bagepapir, og drys med revet cheddar/gouda og jalapeño.
Bag i ovnen i 4-5 min, eller indtil ost er smeltet.
TIP: Undlad jalapeñoen, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Bland fraiche, resterende BBQ-sauce, salt og et nip peber i en lille skål.

Server nachos direkte fra bagepladen, og top med pulled kylling.
Server med fraichedressing.