
Lækre og enkle opskrifter til hverdagens små øjeblikke. Hver opskrift indeholder nemme instruktioner med kun 4 trin og alle de ingredienser, du har brug for til at lave en delevenlig ret. Hvem kan sige nej til sprøde nachos med ost og pulled kylling? De er virkelig nemme at lave, for mens osten smelter hen over tortillachipsene i ovnen, laver vi vores egen pulled kylling vendt med BBQ-sauce. Vi serverer vores forførende nachos med chili og en rørt dressing af fraiche og BBQ-sauce.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
280 g
Kyllingebryst
100 g
Cheddar-/goudablanding, revet
(Indeholder: Mælk)
150 g
Tortillachips
(Kan indeholde spor af: Mælk)
1 stk
Chili
120 g
BBQ-sauce
(Indeholder: Sennep)
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
¼ tsk
Salt til kød
¼ tsk
Salt til dressing

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Placer kylling på en bageplade med bagepapir, og krydr med salt. Bag i ovnen i 17-19 min, eller indtil gennemtilberedt.
Træk kødet i strimler med to gafler på bagepladen, og vend med halvdelen af BBQ-sauce.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Flæk chili, fjern kerner, og skær i tynde skiver.
Fordel tortillachips på en bageplade med bagepapir, og drys med revet cheddar/gouda og chili.
Bag i ovnen i 4-5 min, eller indtil ost er smeltet.
TIP: Undlad chili, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Bland fraiche, resterende BBQ-sauce, salt og et nip peber i en lille skål.

Server nachos direkte fra bagepladen, og top med pulled kylling.
Server med fraichedressing.