Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Hvem kan sige nej til sprøde nachos med ost og pulled kylling? Det er virkelig nemt at lave, for mens osten smelter hen over tortillachipsene i ovnen, laver vi selv vores egen pulled kylling vendt med BBQ-sauce. Vi serverer vores forførende nachos med jalapeños og en rørt dressing af fraiche og BBQ-sauce.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
280 g
Kyllingebryst
100 g
Cheddar-/goudablanding, revet
(Indeholder: Mælk)
150 g
Tortillachips
(Kan indeholde spor af: Mælk)
1 stk
Jalapeno
120 g
BBQ-sauce
(Indeholder: Sulfitter, Sennep)
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
¼ tsk
Salt til kød
¼ tsk
Salt til dressing
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Placer kylling på en bageplade med bagepapir, og krydr med salt. Bag i ovnen i 17-19 min, eller indtil gennemtilberedt.
Træk kødet i strimler med to gafler på bagepladen, og vend med halvdelen af BBQ-sauce.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Flæk jalapeño, fjern kerner, og skær i tynde skiver.
Fordel tortillachips på en bageplade med bagepapir, og drys med revet cheddar/gouda og jalapeño.
Bag i ovnen i 4-5 min, eller indtil ost er smeltet.
TIP: Undlad jalapeñoen, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.
Bland fraiche, resterende BBQ-sauce, salt og et nip peber i en lille skål.
Server nachos direkte fra bagepladen, og top med pulled kylling.
Server med fraichedressing.