Røget laksesandwich med grønne asparges
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Røget laksesandwich med grønne asparges

2 portioner | med cremet citrondressing

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Byd foråret ind i dit køkken med denne friske og lækre sandwich! Den er super enkel og hurtig at lave, og består af røget laks, vores cremede citrondressing med kernemælk, og grønne asparges skrællet i papirtynde skiver.

Allergener:
Fisk
Mælk
Sennep
Æg
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid10 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Koldrøget laks

(Indeholder: Fisk)

50 ml

Citrondressing med kærnemælk

(Indeholder: Mælk, Sennep, Æg Kan indeholde spor af: Selleri, Soja)

2 stk

Baguette

(Indeholder: Hvede, Gluten)

1 pakke

Asparges, grøn

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2127 kJ
Kalorier (kcal)508 kcal
Fedt16.4 g
Mættet fedt2.4 g
Kulhydrat70.1 g
Sukker0.9 g
Protein22.6 g
Salt4.2 g

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft.

Halver brød på langs.

Placer på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 6-8 min, indtil sprøde og gyldne.

TIP: Vores brød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.

2

Skær 2 cm af enderne på asparges.

3

Skræl asparges til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

TIP: Du kan også skære asparges i tynde skiver.

4

Anret brød på tallerkener.

Fyld brød med røget laks, citrondressing og asparges.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image