Asiatiske rejetacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatiske rejetacos

Asiatiske rejetacos

med syrlig pico de gallo og bang bang-sauce

I aften går den kulinariske rejse til Asien, og du kan se frem til spændende asiatiske rejetacos. Vi bygger vores tacos med gulerod, agurk, rødkål, rejer og pico de gallo, som er en spansk, rå salsa. Vi topper lækkerierne med koriander og hjemmelavet bang bang-sauce lavet af sød chilisauce, srirachamayo og limejuice.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Krebsdyr
Sulfitter
Æg
Sennep
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Agurk

1 stk

Tomat

1 stk

Gulerod

1 pose

Koriander

½ stk

Lime

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr, Sulfitter Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Sesam, Fisk, Bløddyr)

2 g

Jorden Rundt

(Indeholder Æg, Sennep)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

50 g

Srirachamayonnaise

(Indeholder Sennep, Æg)

40 g

Sød chilisauce

75 g

Rødkål, skåret

1 stk

Rødløg

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)636 kcal
Energi (kJ)2661 kJ
Fedt24.2 g
Mættet fedt2.9 g
Kulhydrat76.7 g
Sukker23.8 g
Protein23 g
Salt3 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Skær agurk og tomat i 1 cm tern.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Hak rødløg fint.

Pluk koriander.

Skær lime [½ stk, 2P] i både. 

Bland pico de gallo
2

Bland tomat, agurk, rødløg, koriander, et stort skvæt limesaft og et nip salt og peber i en mellemstor skål.

Steg rejer
3

Hak rejer groft på et andet skærebræt.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rejer med Jorden Rundt [1/2 pakke, 2P] og et nip salt i 2-3 min, eller indtil gyldne og gennemstegt.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Varm tortillabrød
4

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Bland bang bang-sauce
5

Bland sød chilisauce, srirachamayonnaise, et skvæt limesaft og et nip salt og peber i en lille skål.

Server
6

Fyld tortillabrød med gulerod, rødkål, pico de gallo og rejer.

Dryp med bang bang-sauce.

Server med resterende limebåde.