Skip to main content
Za'atar-paneret hvid fisk og regnbuefritter
Za'atar-paneret hvid fisk og regnbuefritter

Za'atar-paneret hvid fisk og regnbuefritter

with salad and remoulade

Denne fiskeret er perfekt, når du leder efter et let og mættende måltid, hvor pandestegt kuller får selskab af den mellemøstlige krydderiblanding za'atar. Mens den za'atar-panerede fisk steges, bager vi regnbuefritter, og vi serverer med remoulade.

Tags:
Mælkefri
Spis mig først
Proteinrig
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvede
Sesam
Æg
Sennep

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

2 stk

Gulerod

2 stk

Rødbede

250 g

Kuller

(Indeholder: Fisk)

25 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 stk

Purløg

4 g

Za'atar

(Indeholder: Sesam)

75 g

Remoulade

(Indeholder: Æg, Sennep)

1 stk

Bredbladet persille

60 g

Blandet salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

2 spsk

Mel til panering

1 stk

Æg til panering

½ tsk

Salt til fisk

1 spsk

Olie til stegning

Næringsindhold

Energi (kJ)2774 kJ
Kalorier (kcal)663 kcal
Fedt18.6 g
Mættet fedt2.8 g
Kulhydrat81.3 g
Sukker22 g
Kostfibre11.4 g
Protein43.2 g
Kolesterol0.1 mg
Salt3.1 g
Potassium1270.6 mg
Calcium24.3 mg
Iron0.4 mg

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet), gulerod (uskrællet) og rødbede (uskrællet) til 1 cm fritter. 

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Forbered persille
2

Imens, hak persille fint.

Paner fisk
3

Hak purløg fint.

Bland hvedemel og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg i en anden dyb tallerken, og kom panko, purløg og za'atar i en tredje dyb tallerken.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og et nip peber.

Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panering.

Steg fisk
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med et nip salt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Tilsæt spinat
5

Imens, skyl spinat.

Lad færdigbagte fritter afkøle i 1 min, og vend derefter med spinat.

Server
6

Anret fisk og fritter på tallerkener.

Server med remoulade.