HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVegetarisk Poke Bowl
topBanner
Vegetarisk poke bowl

Vegetarisk poke bowl

med hvidløgsris og syltet rødløg (OBS! Æg medfølger ikke)

Her kommer en opdateret version af en af ​​vores mest populære opskrifter. Denne asiatiske poké bowl laver du med jasminris smagt til med aromatisk hvidløg og ingefær, og toppet med stegte svampe, gulerod og løg. Frisk agurk og syltede løg giver retten det lille ekstra, sammen med asiatisk dressing og et spejlæg på toppen. Yummie!

Tags:Vegetarisk
Allergener:HvedeSojaGlutenSesamÆgSennepSulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Jasminris

12.5 ml

Sojasauce

(IndeholderHvede, Soja, Gluten)

1 stk

Agurk

50 g

Asiatisk mayonnaise

(IndeholderHvede, Soja, Gluten, Sesam, Æg, Sennep)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ingefær

5 g

Sesamfrø

(IndeholderSesamKan indeholdeNødder, Jordnødder)

2 stk

Gulerod

200 g

Champignon

1 stk

Rødløg

1 g

Chiliflager

1 pose

Koriander

25 ml

Hvidvinseddike

(IndeholderSulfitter)

1 stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

2 stk

Æg (trin 5)

¼ tsk

Sukker (trin 3)

3 spsk

Vand (trin 3)

3 dl

Vand (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)672 kcal
Energi (kJ)2811 kJ
Fedt29.25 g
Mættet fedt4 g
Kulhydrat79.08 g
Sukker13.7 g
Protein17.84 g
Salt3.3 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Rivejern
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Riv ingefær fint, og pres eller hak hvidløg fint. Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en gryde på middel varme. Steg hvidløg og ingefær i 1 min. Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [1/2 tsk |1 tsk], og kog under låg på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Skær svampe i kvarte. Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær lime i både. Skær agurk i tynde, halve skiver.

3

Bland hvidvinseddike, vand [3 spsk | 6 spsk], halvdelen af rødløg, salt [1/2 tsk |1 tsk] og sukker [1/4 tsk |1/2 tsk] i en skål, og stil til side.

4

Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stegepande på middelhøj varme. Steg svampe, gulerod og resterende rødløg i 4-5 min. Tilsæt sojasauce [1/2 pakke, 2P], et nip chiliflager, et skvæt limesaft og et stort nip peber, og steg videre i 1 min. Overfør til en skål.

5

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme. Slå æg [2 stk | 4 stk] ud i panden, og drys med et nip sesamfrø. Spejl i 3-4 min, og krydr med et nip salt og peber. Hak koriander groft. Si væde fra rødløg.

6

Anret ris, grøntsager, agurk og rødløg i dybe tallerkener. Top med spejlæg, asiatisk mayonnaise, koriander og resterende sesamfrø [1/2 pakke, 2P]. Server med limebåde.