I aften frister vi med tortelloni fyldt med spinat og ricotta. Vi blander vores pasta med lækker calabresepesto og ovnbagt tomat og peberfrugt. Vi serverer vores Tortelloni Calabrese med en frisk rucolasalat med solsikkekerner, og topper med høvlet ost!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Løg
1 stk
Tomat
1 pose
Basilikum
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
300 g
Tortelloni m. ricotta og spinat
(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Bløddyr, Selleri, Nødder, Fisk, Krebsdyr, Sennep, Soja)
60 g
Calabresepesto
40 g
Rucola
6 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
20 g
Italiensk hård ost, høvlet
(Indeholder Mælk)
20 g
Solsikkefrø
(Kan indeholde Sesam, Nødder, Jordnødder)
¼ tsk
Salt (trin 2)
Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Skær tomat og peberfrugt i 2 cm tern. Skær løg i 1 cm både. Hak basilikum groft. Skyl rucola under kold vand* i et dørslag.
Fordel grøntsager og basilikum på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med grøntsagsbouillon, salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10-15 min, eller indtil møre.
Bland rucola, solsikkefrø, balsamico [½ pakke, 2P] og eventuelt en smule olivenolie* i en mellemstor skål, og krydr med et nip salt* og peber*.
Tilsæt tortelloni til gryden med kogende vand, og kog i 1-2 min, eller indtil ‘al dente’, når grøntsagerne har 5 min tilbage. Gem en smule pastavand [1/2 dl | 1 dl], og hæld resten fra. Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie* i gryden. TIP: Vandet skal være lige så salt som havvand.
Tilsæt calabresepesto, pastavand og halvdelen af bagte grøntsager til gryden, og vend sammen.
Anret tortelloni calabrese på tallerkener. Top med resterende grøntsager. Drys med hård ost. Server med rucolasalat.