Tortelloni calabrese
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tortelloni calabrese

Tortelloni calabrese

med ovnbagte grøntsager og syrlig rucolasalat

I aften frister vi med tortelloni fyldt med spinat og ricotta. Vi blander vores pasta med lækker calabresepesto og ovnbagt tomat og peberfrugt. Vi serverer vores Tortelloni Calabrese med en frisk rucolasalat med solsikkekerner, og topper med høvlet ost!

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk
Allergener:
Selleri
Hvede
Mælk
Æg
Gluten
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Løg

1 stk

Tomat

1 pose

Basilikum

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

300 g

Tortelloni m. ricotta og spinat

(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Bløddyr, Selleri, Nødder, Fisk, Krebsdyr, Sennep, Soja)

60 g

Calabresepesto

40 g

Rucola

6 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

20 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholder Mælk)

20 g

Solsikkefrø

(Kan indeholde Sesam, Nødder, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)633 kcal
Energi (kJ)2649 kJ
Fedt21.5 g
Mættet fedt7.9 g
Kulhydrat80.6 g
Sukker24.7 g
Protein24.5 g
Salt3.7 g

Bageplade
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Skær tomat og peberfrugt i 2 cm tern. Skær løg i 1 cm både. Hak basilikum groft. Skyl rucola under kold vand* i et dørslag.

Bag grøntsager
2

Fordel grøntsager og basilikum på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med grøntsagsbouillon, salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10-15 min, eller indtil møre.

 

Bland rucolasalat
3

Bland rucola, solsikkefrø, balsamico [½ pakke, 2P] og eventuelt en smule olivenolie* i en mellemstor skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

Kog pasta
4

Tilsæt tortelloni til gryden med kogende vand, og kog i 1-2 min, eller indtil ‘al dente’, når grøntsagerne har 5 min tilbage. Gem en smule pastavand [1/2 dl | 1 dl], og hæld resten fra. Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie* i gryden. TIP: Vandet skal være lige så salt som havvand.

Tilsæt grøntsager
5

Tilsæt calabresepesto, pastavand og halvdelen af bagte grøntsager til gryden, og vend sammen.

Server
6

Anret tortelloni calabrese på tallerkener. Top med resterende grøntsager. Drys med hård ost. Server med rucolasalat.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image