HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconTortelloni Calabrese
topBanner
Tortelloni calabrese

Tortelloni calabrese

med ovnbagte grøntsager og syrlig rucolasalat

I aften frister vi med tortelloni fyldt med spinat og ricotta. Vi blander vores pasta med lækker calabresepesto og ovnbagt tomat og peberfrugt. Vi serverer vores Tortelloni Calabrese med en frisk rucolasalat med solsikkekerner, og topper med høvlet ost!

Tags:Under 650 kcalVegetarisk
Allergener:selleriægglutenmælksulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Rød peberfrugt

1 stk

Gul peberfrugt

1 stk

Løg

1 stk

Tomat

1 pose

Basilikum

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

300 g

Tortelloni m. ricotta og spinat

(Indeholderæg, gluten, mælkKan indeholdesennep, soja)

60 g

Calabresepesto

40 g

Rucola

6 ml

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

20 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholdermælk)

20 g

Solsikkefrø

(Kan indeholdesesam, nødder, jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt* (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)633.03 kcal
Energi (kJ)2648.5977 kJ
Fedt21.454 g
Mættet fedt7.9 g
Kulhydrat80.635 g
Sukker24.7 g
Protein24.47 g
Salt3.7 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Skær tomat og peberfrugt i 2 cm tern. Skær løg i 1 cm både. Hak basilikum groft. Skyl rucola under kold vand* i et dørslag.

2

Fordel grøntsager og basilikum på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med grøntsagsbouillon, salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10-15 min, eller indtil møre.

 

3

Bland rucola, solsikkefrø, balsamico [½ pakke, 2P] og eventuelt en smule olivenolie* i en mellemstor skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

4

Tilsæt tortelloni til gryden med kogende vand, og kog i 1-2 min, eller indtil ‘al dente’, når grøntsagerne har 5 min tilbage. Gem en smule pastavand [1/2 dl | 1 dl], og hæld resten fra. Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie* i gryden. TIP: Vandet skal være lige så salt som havvand.

5

Tilsæt calabresepesto, pastavand og halvdelen af bagte grøntsager til gryden, og vend sammen.

6

Anret tortelloni calabrese på tallerkener. Top med resterende grøntsager. Drys med hård ost. Server med rucolasalat.