Skip to main content
Thailandsk ananas- og grøntsagskarry

Thailandsk ananas- og grøntsagskarry

med korianderpita og peanuts

Tag dine smagsløg med på tur til Thailand med vores Thailandsk ananas- og grøntsagskarry. Denne karryret indfanger essensen af ​​det vegetariske, thailandske køkken og kombinerer det søde, syrlige, stærke og salte, som er essensen af klassisk thaimad.

Tags:
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Sennep
Gluten
Soja
Hvede
Jordnødder

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Antal portioner

250 g

Kartofler

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Gulerod

1 stk

Løg

4 g

Ga-Laksa

20 g

Gul karrypasta

(Indeholder: Sennep)

10 g

Ingefærpasta

20 ml

Sojasauce

(Indeholder: Gluten, Soja)

180 ml

Kokosmælk

1 stk

Koriander

2 stk

Pitabrød

(Indeholder: Gluten, Hvede)

113.5 g

Ananasskiver

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter)

1 stk

Citrusfrugt

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

1.5 dl

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

1 spsk

Olie til brød

¼ tsk

Salt til brød

Energi (kJ)3066 kJ
Kalorier (kcal)733 kcal
Fedt36.4 g
Mættet fedt16.6 g
Kulhydrat85.4 g
Sukker20.4 g
Kostfibre9.8 g
Protein15.5 g
Kolesterol0.3 mg
Salt5.1 g
Potassium427.7 mg
Calcium35 mg
Iron0.8 mg

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft). 

Skræl kartofler, og skær i 2 cm tern.

Skær peberfrugt i 2 cm tern.

Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.

Hak rødløg fint.

Steg grøntsager
2

Opvarm olivenolie i en stor gryde på middelhøj varme.

Steg rødløg, peberfrugt, gulerod og kartofler i 2-3 min, eller indtil bløde.

Lav karry
3

Tilsæt Ga-Laksa og karrypasta, og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende.

Tilsæt kokosmælk, ingefærpasta, sojasauce, et skvæt ananassaft, vand, salt og et nip peber, og kog i 8-10 min, eller indtil grøntsagerne er møre.

Lav korianderpita
4

Imens, hak koriander fint.

Bland halvdelen af koriander, olivenolie og salt i en lille skål.

Placer pitabrød på en bageplade med bagepapir, og pensl med korianderolie.

Varm i ovnen i 2-3 min, eller indtil gennemvarmet.

Skær i kvarte.

Hæld væde fra ananas, og hak groft.

Forbered lime
5

Skær citrusfrugt i både.

Server
6

Anret karry i dybe tallerkener.

Top med ananas, peanuts, resterende koriander og citrusfrugtbåde.

Server med korianderpita.