Skip to main content
Thailandsk ananas- og grøntsagskarry
Thailandsk ananas- og grøntsagskarry

Thailandsk ananas- og grøntsagskarry

med korianderpita og peanuts

Tag dine smagsløg med på tur til Thailand med vores Thailandsk ananas- og grøntsagskarry. Denne karryret indfanger essensen af ​​det vegetariske, thailandske køkken og kombinerer det søde, syrlige, stærke og salte, som er essensen af klassisk thaimad.

Tags:
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Sennep
Hvede
Soja
Gluten
Jordnødder

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Bagekartoffel

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Gulerod

1 stk

Rødløg

4 g

Ga-Laksa

20 g

Gul karrypasta

(Indeholder: Sennep)

10 g

Ingefærpasta

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

180 ml

Kokosmælk

1 stk

Koriander

2 stk

Pitabrød

(Indeholder: Hvede, Gluten)

113.5 g

Ananasskiver

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nødder)

1 stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

1.5 dl

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

1 spsk

Olie til brød

¼ tsk

Salt til brød

Næringsindhold

Energi (kJ)3106 kJ
Kalorier (kcal)742 kcal
Fedt36.4 g
Mættet fedt16.6 g
Kulhydrat85.9 g
Sukker20.6 g
Kostfibre9.7 g
Protein15.5 g
Kolesterol0.3 mg
Salt5.8 g
Potassium120.3 mg
Calcium22.6 mg
Iron0.5 mg

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft). 

Skræl kartofler, og skær i 2 cm tern.

Skær peberfrugt i 2 cm tern.

Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.

Hak rødløg fint.

Steg grøntsager
2

Opvarm olivenolie i en stor gryde på middelhøj varme.

Steg rødløg, peberfrugt, gulerod og kartofler i 2-3 min, eller indtil bløde.

Lav karry
3

Tilsæt Ga-Laksa og karrypasta, og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende.

Tilsæt kokosmælk, ingefærpasta, sojasauce, et skvæt ananassaft, vand, salt og et nip peber, og kog i 8-10 min, eller indtil grøntsagerne er møre.

Lav korianderpita
4

Imens, hak koriander fint.

Bland halvdelen af koriander, olivenolie og salt i en lille skål.

Placer pitabrød på en bageplade med bagepapir, og pensl med korianderolie.

Varm i ovnen i 2-3 min, eller indtil gennemvarmet.

Skær i kvarte.

Hæld væde fra ananas, og hak groft.

Forbered lime
5

Skær lime i både.

Server
6

Anret karry i dybe tallerkener.

Top med ananas, peanuts, resterende koriander og limebåde.

Server med korianderpita.