
Tag dine smagsløg med på tur til Thailand med vores Thailandsk ananas- og grøntsagskarry. Denne karryret indfanger essensen af det vegetariske, thailandske køkken og kombinerer det søde, syrlige, stærke og salte, som er essensen af klassisk thaimad.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
250 g
Bagekartoffel
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Gulerod
1 stk
Rødløg
4 g
Ga-Laksa
20 g
Gul karrypasta
(Indeholder: Sennep)
10 g
Ingefærpasta
25 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
180 ml
Kokosmælk
1 stk
Koriander
2 stk
Pitabrød
(Indeholder: Hvede, Gluten)
113.5 g
Ananasskiver
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nødder)
1 stk
Lime
1 spsk
Olie til stegning
1.5 dl
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til sauce
1 spsk
Olie til brød
¼ tsk
Salt til brød

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Skræl kartofler, og skær i 2 cm tern.
Skær peberfrugt i 2 cm tern.
Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.
Hak rødløg fint.

Opvarm olivenolie i en stor gryde på middelhøj varme.
Steg rødløg, peberfrugt, gulerod og kartofler i 2-3 min, eller indtil bløde.

Tilsæt Ga-Laksa og karrypasta, og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende.
Tilsæt kokosmælk, ingefærpasta, sojasauce, et skvæt ananassaft, vand, salt og et nip peber, og kog i 8-10 min, eller indtil grøntsagerne er møre.

Imens, hak koriander fint.
Bland halvdelen af koriander, olivenolie og salt i en lille skål.
Placer pitabrød på en bageplade med bagepapir, og pensl med korianderolie.
Varm i ovnen i 2-3 min, eller indtil gennemvarmet.
Skær i kvarte.
Hæld væde fra ananas, og hak groft.

Skær lime i både.

Anret karry i dybe tallerkener.
Top med ananas, peanuts, resterende koriander og limebåde.
Server med korianderpita.