HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconTagliolini
topBanner
Tagliolini

Tagliolini

med cremet pesto, tomat og zucchini

Fyld gaflen med lækker friskkogt tagliolini og cremet pastasauce, og føl smagene fra ovnbagt tomat og zucchini, citron, hvidløg og krydret pesto. En alt andet end basal pastaret, som du får lavet på bare 20 minutter!

Tags:Hurtig
Allergener:sulfittermælkægsellerigluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

2 stk

Tomat

1 pose

Basilikum

110 g

Zucchini

60 g

Grøn pesto

(Indeholdersulfitter, mælk)

20 g

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

75 g

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

8 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Citron, økologisk

Tagliolini

(Indeholderæg, gluten)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)331.645 kcal
Energi (kJ)1387.6025 kJ
Fedt27.509 g
Mættet fedt10.5 g
Kulhydrat9.1072 g
Sukker7.3 g
Protein7.926 g
Salt2.8 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Rivejern
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær zucchini [½ stk, 2P] i halve skiver. Skær tomat i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15 min.

2

Bring en gryde med saltet vand* i kog. Hak hvidløg fint. Riv citronskal [1/4 tsk | 1/2 tsk], og skær citron i både. Hak basilikum groft.

3

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand*, når grøntsagerne har 5 min tilbage, og kog i 3-4 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1 spsk | 2 spsk], og hæld resten fra. Vend pasta med en smule olivenolie* i gryden.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Svits hvidløg i 1 min. Tilsæt creme fraiche [1/2 pakke, 2P], citronskal, grøntsagsbouillon og pastavand, og lad simre i 1-2 min.

5

Tilsæt pesto og ovnbagt tomat og zucchini. Tilsæt pasta og et skvæt citronsaft, og vend sammen. Smag til med salt* og peber*.

6

Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med finrevet ost. Top med basilikum. Server med resterende citronbåde.