topBanner
Tagliatelle

Tagliatelle

med cremet pesto, tomat & zucchini

Fyld gaflen med lækker friskkogt tagliatelle og cremet pastasauce, og føl smagene fra ovnbagt tomat og zucchini, citron, hvidløg og krydret pesto. En alt andet end basal pastaret, som du får lavet på bare 20 minutter!

Tags:VegetariskHurtig
Allergener:ægglutenmælksulfitterselleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

250 g

Tagliatelle

(Indeholderæg, gluten)

½ stk

Zucchini

60 g

Grøn pesto

(Indeholdermælk, sulfitter)

20 g

Finrevet ost

(Indeholderæg, mælk)

75 g

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

8 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

1 pose

Basilikum

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Citron

2 stk

Tomat

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2807 kJ
Kalorier (kcal)671 kcal
Fedt31 g
Mættet fedt12 g
Kulhydrat71 g
Sukker9 g
Protein21 g
Salt3 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 240°C/220°C varmluft.

Skær zucchini [½ stk, 2 pers.] i halve skiver.

Hak tomat i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen.

Bag i ovnen i 15 min.

2

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær citron i både.

Hak basilikum groft.

3

Kog pasta i 3-4 min, eller indtil ‘al dente’.

Gem en smule pastavand [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.].

Si vand* fra. Hæld pasta tilbage i gryden. Vend med en smule olivenolie*.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.

Steg hvidløg i 1 min.

Tilsæt creme fraiche [1/2 pakke, 2 pers.], grøntsagsbouillon og pastavand. Lad simre i 1-2 min.

5

Tilsæt pesto, ovnbagt tomat og zucchini.

Tilsæt pasta og et skvæt citronsaft. Vend sammen. Smag til med salt* og peber*.

6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Drys med revet ost.

Top med basilikum.

Server med resterende citronbåde.