HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSprød Kylling
topBanner
Sprød kylling

Sprød kylling

med bagte rosmarinfritter og hurtig coleslaw

Populær

En klassisk kombination som hele familien kommer til at elske. Perfekt stegt kylling med sprøde fritter og en virkelig lækker coleslaw.

Tags:Børnevenlig
Allergener:mælksennepglutenæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

12 g

Grov sennep

(Indeholdersennep)

4 g

Panamad

500 g

Kartofler

50 g

Panko

(Indeholdergluten)

150 g

Snittet salat (kål, endivie, gulerod)

½ stk

Citron, økologisk

280 g

Kyllingebrystfilet

40 g

Aioli

(Indeholdersennep, æg)

1 stk

Rosmarin

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg* (trin 2)

1 spsk

Olivenolie* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3133.021 kJ
Kalorier (kcal)748.81 kcal
Fedt30.035 g
Mættet fedt5.9 g
Kulhydrat71.0775 g
Sukker9.2 g
Protein47.91 g
Salt1.4 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Hak rosmarin [1 stilk | 1 stilk] fint. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og drys med rosmarin. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

2

Skær kylling i 2 cm tykke strimler på et andet skærebræt. Pisk æg* [1 stk | 2 stk] i en anden skål. Bland panko og Panamad i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*. Vend kylling i æg og derefter i paneringTIP: Hvis du ikke har æg, kan du bruge 2 spsk mælk.

3

Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg kylling i 7-8 min. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

4

Skær citron [1/2 stk, 2P] i både. Bland fraiche [1/2 pakke, 2P], aioli og et skvæt citronsaft i en lille skål, og smag til med sennep, salt* og peber* i en skål.

5

Vend snittet salat med dressing i en skål.

6

Anret kylling, fritter og salat på tallerkener. Server med citronbåde.