
Sprød kylling
med bagte rosmarinfritter og hurtig coleslaw
En klassisk kombination som hele familien kommer til at elske. Perfekt stegt kylling med sprøde fritter og en virkelig lækker coleslaw.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
½ pakke
Fraiche
(Indeholder Mælk)
12 g
Grov sennep
(Indeholder Sennep)
4 g
Panamad
500 g
Kartofler
50 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
150 g
Snittet kålsalat
½ stk
Citron, økologisk
280 g
Kyllingebryst
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Rosmarin
Ikke inkluderet i din måltidskasse
1 stk
Æg (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Hak rosmarin [1 stilk | 1 stilk] fint. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og drys med rosmarin. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

Skær kylling i 2 cm tykke strimler på et andet skærebræt. Pisk æg* [1 stk | 2 stk] i en anden skål. Bland panko og Panamad i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*. Vend kylling i æg og derefter i panering. TIP: Hvis du ikke har æg, kan du bruge 2 spsk mælk.

Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg kylling i 7-8 min. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Skær citron [1/2 stk, 2P] i både. Bland fraiche [1/2 pakke, 2P], aioli og et skvæt citronsaft i en lille skål, og smag til med sennep, salt* og peber* i en skål.

Vend snittet salat med dressing i en skål.

Anret kylling, fritter og salat på tallerkener. Server med citronbåde.