topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød cajunkylling

Sprød cajunkylling

med sød kartoffelmos og let kålsalat

Sæt gaflen i crispy, paneret kylling krydret med cajun, der giver et hyggeligt sting og leger med smagsløgene. Serveres sammen med luftig, sød kartoffelmos og frisk kålsalat.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime, økologisk

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

450 g

Sød kartoffel

150 g

Snittet kålsalat

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

280 g

Kyllingebryst

1 stk

Gulerod

1 stk

Æble

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Smør (trin 1)

1 stk

Æg (trin 2)

2 spsk

Mælk (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)618 kcal
Energi (kJ)2584 kJ
Fedt17.95 g
Mættet fedt9.7 g
Kulhydrat64.89 g
Sukker15.4 g
Protein45.68 g
Salt1.8 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Lav kartoffelmos
1

Bring en gryde med saltet vand* i kog. Skræl sød kartoffel, og skær i 2 cm tern. Kog i 10-15 min, eller indtil møre, og hæld vand fra. Tilsæt smør* [2 spsk | 4 spsk], mælk* [2 spsk | 4 spsk] og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og mos med en kartoffelmoser eller gaffel.

Forbered grøntsager
2

Skær lime i både. Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak persille groft. Bland Ay Cajun-ba og panko med salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber* i en dyb tallerken. Pisk æg* [1 stk | 2 stk] i en anden dyb tallerken.

Paner kylling
3

Læg hvert kyllingebryst mellem to fryseposer på et andet skærebræt, og bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle. Vend kylling i æg og derefter i panering. Stil til side på en tallerken.

Steg kylling
4

Hæld olivenolie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg kylling i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød. Stil til side på en ren tallerken med køkkenrulle. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav kålsalat
5

Skær æble i tynde både. Bland limesaft [1 spsk | 2 spsk] og en smule olivenolie* i en stor skål, og krydr med et nip salt* og peber*. Tilsæt gulerod, snittet salat, æble og halvdelen af persille, og vend sammen.

Server
6

Anret kartoffelmos, kylling og kålsalat på tallerkener. Top med resterende persille.