Skip to main content
Spansk inspireret paprikaglaseret torsk
Spansk inspireret paprikaglaseret torsk

Spansk inspireret paprikaglaseret torsk

med kartoffel-peberfrugtsalat og aioli

3.3
(98)

I aften drømmer vi os væk til Spanien og frister med torsk som vi steger i en glaze med balsamico, tomatpuré og røget paprika. Vi serverer vores torsk med cremet aioli, og oreganobagte peberfrugter og kartofler vendt med frisk persille og rucola.

Tags:
Under 650 kcal
Hvedefri
Mælkefri
Allergener:
Fisk
Sulfitter
Æg
Sennep

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Røget paprika

250 g

Torsk

(Indeholder: Fisk)

½ g

Oregano, tørret

500 g

Kartofler

12 ml

Balsamico

(Indeholder: Sulfitter)

40 g

Rucola

1 dåse

Tomatpuré

40 g

Aioli

(Indeholder: Æg, Sennep)

1 stk

Peberfrugt

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til glaze

½ tsk

Sukker til glaze

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til fisk

Næringsindhold

Energi (kJ)2261 kJ
Kalorier (kcal)540 kcal
Fedt18.5 g
Mættet fedt1.7 g
Kulhydrat58 g
Sukker13 g
Kostfibre6.1 g
Protein30.8 g
Salt3.2 g
Potassium1150 mg
Calcium9 mg
Iron0.3 mg

Fremgangsmåde

Bag kartofler 
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt, oregano og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Bag peberfrugt
2

Imens, skær peberfrugt i 2 cm tern.

Fordel peberfrugt på bagepladen, når kartoflerne har 20 min tilbage, vend sammen, og bag i resterende tid.

Forbered grøntsager
3

Skyl rucola.

Hak persille fint.

Lav glace
4

Bland balsamico, tomatpuré, røget paprika, salt og sukker i en lille skål.

Steg fisk
5

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.

Steg i 2-3 min på en side, vend og tilsæt glace.

Steg videre i 2-3 min, eller indtil fisken er gennemstegt og glaseret.

Vend persille og rucola med kartofler og peberfrugt lige inden servering.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret fisk, kartofler og peberfrugt på tallerkener.

Server med aioli.