Skip to main content
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara

med sprød bacon og frisk æblesalat

Dette er en af ​​vores mest elskede opskrifter, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Vidunderlig spaghetti carbonara med lækker sauce lavet af bl.a. bacon, æggeblomme, svampe og hvidløg. Server med en sprød æblesalat med honning, balsamico og olivenolie. Dette er så latterligt godt og let at lave, og hvis du endnu ikke har serveret denne favorit for familien, så er det nu på tide!

Tags:
Børnevenlig
Hurtig
Allergener:
Mælk
Hvede
Gluten
Æg
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Champignon

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

2 stk

Hvidløgsfed

180 g

Spaghetti

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder: Selleri)

140 g

Bacon, tern

1 stk

Æble

1 stk

Bredbladet persille

100 g

Romainesalat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ dl

Gemt pastavand

2 stk

Æg til sauce

½ spsk

Olie til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3994 kJ
Kalorier (kcal)954 kcal
Fedt52.9 g
Mættet fedt27.6 g
Kulhydrat83.3 g
Sukker16.4 g
Protein38.4 g
Salt3.7 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Hak persille fint.

Skær svampe i tynde skiver.

Skær roden af salat, og skil bladene ad. Hak groft.

Kog pasta
2

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil 'al dente'.

Gem en smule pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg bacon og svampe
3

Imens, opvarm en stegepande på middelhøj varme.

Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden.

Tilsæt svampe og hvidløg, og steg videre i 5-6 min.

Sænk til middel varme.

TIP: Tilsæt en smule olivenolie, hvis der ikke er nok stegefedt i panden.

Lav æggeblanding
4

Pisk madlavningsfløde, æggeblomme, finrevet ost, grøntsagsbouillon og et nip peber sammen i en skål.

TIP: Æggeblommen gør saucen tyk og cremet.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt pasta, et skvæt pastavand og æggeblanding til panden, og lad simre under omrøring i 2 min, eller indtil pasta er dækket af sauce.

Smag til med et nip salt og peber.

Bland æble, salat, olivenolie og et nip salt og peber i en stor skål.

TIP: Tilsæt mere pastavand, hvis saucen er for tyk.

Server
6

Anret pasta carbonara og æblesalat på tallerkener.

Drys med persille.