HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSpaghetti Carbonara
topBanner
Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara

med sprød bacon og frisk æblesalat

Dette er en af ​​vores mest elskede opskrifter, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Vidunderlig spaghetti carbonara med lækker sauce lavet af bl.a. bacon, fløde, svampe og spinat. Server med en super velsmagende spinat- og æblesalat smagt til med en lækker dressing af honning, balsamico og olivenolie. Dette er så latterligt godt og let at gøre, og hvis du ikke har serveret familien denne favorit før, er det obligatorisk at tage chancen nu!

Tags:Børnevenlig
Allergener:glutensojamælkægselleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Bredbladet persille

200 g

Champignon

270 g

Spaghetti

(Indeholdergluten, soja)

125 g

Bacon, skiver

20 g

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

200 ml

Madlavningsfløde

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

1 stk

Æble

60 g

Spinat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg* (trin 4)

½ spsk

Olivenolie* (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)4313.5576 kJ
Kalorier (kcal)1030.9651 kcal
Fedt44.261 g
Mættet fedt22 g
Kulhydrat110.0717 g
Sukker16.2 g
Protein43.3305 g
Salt2.6 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med saltet vand* i kog. Pres eller hak hvidløg fint. Hak persille fint. Skær svampe i tynde skiver. Skær æble i tynde, halve skiver. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. Hak bacon groft på et andet skærebræt.

2

Kog spaghetti i 8-9 min, eller indtil 'al dente'. Gem en smule pastavand [1/2 dl I 1 dl], og hæld resten fra.

3

Opvarm en stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 5-6 min. Tilsæt svampe, og steg i 5-6 min. Tilsæt hvidløg og halvdelen af spinat, og steg i 1 min, eller indtil spinaten er faldet sammen. Sænk til lav varme.

4

Pisk madlavningsfløde, æggeblomme* [2 stk I 4 stk], finrevet ost, grøntsagsbouillon og et nip peber* sammen i en skål. TIP: Æggeblommen gør saucen tyk og cremet.

5

Tilsæt spaghetti, et skvæt pastavand og æggeblanding til panden, og lad simre under omrøring i 2 min. Smag til med salt* og peber*. Bland olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk] med et nip salt* og peber* i en stor skål. Vend æble og resterende spinat i skålen. TIP: Tilsæt mere pastavand, hvis saucen er for tyk.

6

Anret spaghetti og æblesalat på tallerkener. Drys med persille.