Dette er en af vores mest elskede opskrifter, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Vidunderlig spaghetti carbonara med lækker sauce lavet af bl.a. bacon, fløde, svampe og spinat. Server med en super velsmagende spinat og æblesalat smagt til med en lækker dressing af honning, balsamico og olivenolie. Dette er så latterligt godt og let at gøre, og hvis du ikke har serveret familien denne favorit før, er det obligatorisk at tage chancen nu!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
125 g
Bacon, skiver
2 stk
Hvidløgsfed
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)
60 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
200 g
Champignon
1 pose
Bredbladet persille
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
1 stk
Æble
4 g
Grøntsagsbouillon
2 stk
Æg (trin 4)
Bring en gryde med saltet vand* i kog. Pres eller hak hvidløg fint. Hak persille fint. Skær svampe i tynde skiver. Skær æble i tynde, halve skiver. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. Hak bacon groft på et andet skærebræt.
Kog spaghetti i 8-9 min, eller indtil 'al dente'. Gem en smule pastavand [1/2 dl I 1 dl], og hæld resten fra.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 5-6 min. Tilsæt svampe, og steg i 5-6 min. Tilsæt hvidløg og halvdelen af spinat, og steg i 1 min, eller indtil spinaten er faldet sammen. Sænk til lav varme.
Pisk æggeblomme* [2 stk I 4 stk], madlavningsfløde, revet ost, grøntsagsbouillon og et nip peber* sammen i en skål. TIP: Æggeblommen gør saucen tyk og cremet.
Tilsæt spaghetti, et skvæt pastavand og æggeblanding til panden, og lad simre under omrøring i 2 min. Smag til med salt* og peber*. Bland en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en stor skål. Vend æble og resterende spinat i skålen. TIP: Tilsæt mere pastavand, hvis saucen er for tyk.
Anret spaghetti og æblesalat på tallerkener. Drys med persille.