topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara

med champignon, bacon og æblesalat

Dette er en af ​​vores mest elskede opskrifter, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Vidunderlig spaghetti carbonara med lækker sauce lavet af bl.a. bacon, fløde, svampe og spinat. Server med en super velsmagende spinat og æblesalat smagt til med en lækker dressing af honning, balsamico og olivenolie. Dette er så latterligt godt og let at gøre, og hvis du ikke har serveret familien denne favorit før, er det obligatorisk at tage chancen nu!

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Mælk
Æg
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

125 g

Bacon, skiver

2 stk

Hvidløgsfed

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

200 g

Champignon

1 pose

Bredbladet persille

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

1 stk

Æble

4 g

Grøntsagsbouillon

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)998 kcal
Energi (kJ)4175 kJ
Fedt40.51 g
Mættet fedt21.5 g
Kulhydrat110.06 g
Sukker16.3 g
Protein43.33 g
Salt2.6 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en gryde med saltet vand* i kog. Pres eller hak hvidløg fint. Hak persille fint. Skær svampe i tynde skiver. Skær æble i tynde, halve skiver. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. Hak bacon groft på et andet skærebræt.

Kog spaghetti
2

Kog spaghetti i 8-9 min, eller indtil 'al dente'. Gem en smule pastavand [1/2 dl I 1 dl], og hæld resten fra.

Steg bacon og svampe
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 5-6 min. Tilsæt svampe, og steg i 5-6 min. Tilsæt hvidløg og halvdelen af spinat, og steg i 1 min, eller indtil spinaten er faldet sammen. Sænk til lav varme.

Lav æggeblanding
4

Pisk æggeblomme* [2 stk I 4 stk], madlavningsfløde, revet ost, grøntsagsbouillon og et nip peber* sammen i en skål. TIP: Æggeblommen gør saucen tyk og cremet.

Tilsæt spaghetti
5

Tilsæt spaghetti, et skvæt pastavand og æggeblanding til panden, og lad simre under omrøring i 2 min. Smag til med salt* og peber*. Bland en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en stor skål. Vend æble og resterende spinat i skålen. TIP: Tilsæt mere pastavand, hvis saucen er for tyk.

Server
6

Anret spaghetti og æblesalat på tallerkener. Drys med persille.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image