Vad dig igennem en drive af sød kartoffelmos mod bønnepyramiderne ved Teotihuacán, og vandr helt hen til den snedækkede top af mild salatost. Glid ned ad en rutsjebane af urte-chimichurri, der tilføjer en helt ny smagsdimension til dette mexicanske kunstværk.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
g
Sød kartoffel
stk
Løg
stk
Hvidløgsfed
stk
Zucchini
stk
Rød peberfrugt
g
Sorte bønner
pose
Bredbladet persille
stk
Chili
pakke
Hvidvinseddike
(Indeholder: Sulfitter)
pakke
Græsk salatost
(Indeholder: Mælk)
g
Middelhavsdrøm
spsk
Olivenolie
Smør
Bring en gryde med vand* i kog.Skræl kartoffel. Skær i 2 cm tern.Kog i 10-15 min, eller indtil møre.
Hak løg fint. Hak hvidløg fint.Skær zucchini og peberfrugt i 2 cm tern.Skyl bønner under koldt vand* i en si.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.Steg løg, zucchini, peberfrugt, Hello Mexico og 1/2 hvidløg i 6-8 min.Tilsæt bønner. Steg i 4-5 min.
Hæld vand* fra kartofler.Tilsæt en smule olivenolie*. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel.Smag til med salt* og peber*.Stil til side.
Hak persille (med stilk).Halver chili. Fjern kerner. Hak fint.Bland persille, chili (stærk!), hvidvinseddike, olivenolie* og resterende hvidløg i en skål.Tilsæt et nip sukker*, salt* og peber*.
Anret kartoffelmos og stegte grøntsager på tallerkener.Top med smuldret salatost og chimichurri.