Skip to main content
Sød kartoffelmos

Sød kartoffelmos

med sorte bønner, salatost & chimichurri

Vad dig igennem en drive af sød kartoffelmos mod bønnepyramiderne ved Teotihuacán, og vandr helt hen til den snedækkede top af mild salatost. Glid ned ad en rutsjebane af urte-chimichurri, der tilføjer en helt ny smagsdimension til dette mexicanske kunstværk.

Allergener:
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

g

Sød kartoffel

stk

Løg

stk

Hvidløgsfed

stk

Zucchini

stk

Rød peberfrugt

g

Sorte bønner

pose

Bredbladet persille

stk

Chili

pakke

Hvidvinseddike

(Indeholder: Sulfitter)

pakke

Græsk salatost

(Indeholder: Mælk)

g

Middelhavsdrøm

Ikke inkluderet i din måltidskasse

spsk

Olivenolie

Smør

Næringsindhold

Kalorier (kcal)722 kcal
Energi (kJ)3021 kJ
Fedt36 g
Mættet fedt10 g
Kulhydrat66 g
Sukker10 g
Kostfibre15 g
Protein23 g
Salt1 g

Fremgangsmåde

Kog kartoffel
1

Bring en gryde med vand* i kog.Skræl kartoffel. Skær i 2 cm tern.Kog i 10-15 min, eller indtil møre.

Forbered grøntsager
2

Hak løg fint. Hak hvidløg fint.Skær zucchini og peberfrugt i 2 cm tern.Skyl bønner under koldt vand* i en si.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.Steg løg, zucchini, peberfrugt, Hello Mexico og 1/2 hvidløg i 6-8 min.Tilsæt bønner. Steg i 4-5 min.

Lav kartoffelmos
4

Hæld vand* fra kartofler.Tilsæt en smule olivenolie*. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel.Smag til med salt* og peber*.Stil til side.

Lav chimichurri
5

Hak persille (med stilk).Halver chili. Fjern kerner. Hak fint.Bland persille, chili (stærk!), hvidvinseddike, olivenolie* og resterende hvidløg i en skål.Tilsæt et nip sukker*, salt* og peber*.

Server
6

Anret kartoffelmos og stegte grøntsager på tallerkener.Top med smuldret salatost og chimichurri.