Kødboller og pasta i tomatsauce | byg selv
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Kødboller og pasta i tomatsauce | byg selv

med hakket svine- og kalvekød, zucchini og finrevet ost

I dag skal vi have spaghetti i tomatsauce med lækre toppings, som man selv kommer på. Af toppings byder vi på kødboller, stegt zucchini, finrevet ost og frisk tomat og spinat. Kun fantasien sætter grænser, når du kan bygge lige den pastatallerken, du har lyst til i aften!

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Hakket svine-/kalvekød

25 g

Rasp

(Indeholder: Gluten, Hvede)

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder: Æg)

1 g

Spaghetti

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

1 stk

Tomat

30 g

Spinat

1 stk

Zucchini

1 g

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg til kødboller

¼ tsk

Salt til kødboller

2 dl

Gemt pastavand

¼ tsk

Salt til grøntsager

2 spsk

Ketchup til sauce

½ tsk

Sukker til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3316 kJ
Kalorier (kcal)793 kcal
Fedt21.2 g
Mættet fedt8.5 g
Kulhydrat97.4 g
Sukker21.5 g
Protein50 g
Salt6.7 g

Fremgangsmåde

Forbered kødboller
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Bland hakket svine-/kalvekød, æg, rasp, Mamas Favorit, salt og et nip peber i en stor skål. 

Form fars til kødboller (5 pr. person), og overfør til en bageplade med bagepapir.

Bag kødboller
2

Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil brunet og gennemtilberedte.

VIGTIGT: Kødbollerne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Kog pasta
3

Imens, kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

4

Imens, skær zucchini i 1 cm tern.

Hak tomat groft.

Skyl spinat.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg zucchini med salt og et nip peber i 2-4 min, eller indtil møre.

Overfør til en lille skål, og hold varmt.

5

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt hakkede tomater, pastavand, ketchup, sukker, salt og et nip peber, og kog i 2-3 min, eller indtil gennemvarmet.

Vend pasta i saucen.

6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Server kødboller, zucchini, tomat, spinat og finrevet ost i skåle, og top pasta med ønsket topping.