
Server aromatiske forårsløgsris og vidunderligt glaseret svinekød for familien. Vi steger kødet, og glaserer det med en sødmefuld teriyakiglaze. Friskt og farverigt tilbehør er en syrlig og knasende sprød glaskålsalat med citrusfrugt og vores egen kålsalatsblanding.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
½ stk
Glaskål, hvid
1 stk
Citrusfrugt
150 g
Langkornede hvide ris
75 g
Teriyakisauce
(Indeholder: Soja, Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Soja)
300 g
Svineschnitzel
10 g
Sesamfrø
(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder)
1 stk
Forårsløg
150 g
Snittet kålsalat
½ spsk
Olie til ris
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
¼ tsk
Salt til kød
½ spsk
Olie til dressing
¼ tsk
Salt til dressing
1 dl
Vand til sauce
½ spsk
Mel til sauce

Snit forårsløg fint.
Opvarm olivenolie i en mellemstor gryde på middelhøj varme.
Svits forårsløg i 1-2 min, eller indtil gylden.
Tilsæt vand, og bring i kog. Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Krydr svinekød med salt.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på høj varme.
Steg svinekød i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegt, og overfør til en tallerken.

Imens, skær citrusfrugt i både.
Skræl glaskål, og skær i 1/2 cm tykke stave.
Bland olivenolie, et skvæt citrusfrugtsaft og salt i en stor skål.
Vend kålsalat, glaskål og sesamfrø i skålen.

Pisk vand og hvedemel sammen til en jævning i en lille skål.
Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.
Tilsæt teriyakisauce og jævning, og lad simre under omrøring i 2-3 min.
TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis saucen virker tyk.

Tilsæt svinekød, og vend med glaze.

Skær svinkøde i strimler.
Anret forårsløgsris i dybe tallerkener.
Top med svinekød og glaze.
Server med glaskålsalat.