Har du lyst til det allerbedste fra det mexicanske køkken? Vores Quesadillas med BBQ-pulled pork giver dig en fiesta af smage og dufte, og de klassiske ostenachos er toppet med friske og farverige toppings og serveres med syrlig fraiche og lækker guacamole.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Pulled pork
1 stk
Løg
60 g
BBQ-sauce
5 g
Tex-Mex
75 g
Tortillachips
150 g
Cheddar-/goudablanding, revet
1 stk
Lime
1 stk
Avocado
1 stk
Tomat
1 stk
Rød chili
1 stk
Koriander
150 ml
Fraiche
1 stk
Forårsløg
8 stk
Små tortillabrød
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til guacamole
¼ tsk
Salt til kød
Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).
Hak løg fint.
Opvarm olivenolie i en stor gryde på middel varme.
Steg løg i 1-2 min, eller indtil bløde.
Kom svinekød (inklusive lage fra pakken) og Tex-Mex i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.
Imens, snit forårsløg fint.
Flæk chili, fjern kerner, og skær i tynde skiver.
Hak koriander og tomat groft.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske.
Mos avocado med salt og et nip peber i en mellemstor skål.
TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad. - Tilsæt eventuelt en smule olivenolie til guacamolen.
Halver lime.
Tilsæt BBQ-sauce til pulled pork. Træk kødet i strimler med to gafler i gryden.
Fordel pulled pork på midten af tortillabrød, efterlad 3 cm til kanten. Top med halvdelen af cheddar-/goudablanding, og krydr med et skvæt limesaft, salt og et nip peber.
Fold tortillabrød, så de får form som en halvmåne.
Fordel tortillachips på en bageplade med bagepapir, og drys med resterende cheddar-/goudablanding.
Bag i ovnen 4-5 min, eller indtil ost er smeltet.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg quesadillas i 1-2 min på hver side, indtil gyldenbrune.
TIP: Steg ad omgange for at undgå at overfylde stegepanden.
Anret quesadillas på tallerkener.
Top nachos med koriander, forårsløg og chili.
Server med fraiche og guacamole.