Skip to main content
Quesadillas med BBQ-pulled pork
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Quesadillas med BBQ-pulled pork

og ostegratinerede nachos med guacamole og fraiche

Har du lyst til det allerbedste fra det mexicanske køkken? Vores Quesadillas med BBQ-pulled pork giver dig en fiesta af smage og dufte, og de klassiske ostenachos er toppet med friske og farverige toppings og serveres med syrlig fraiche og lækker guacamole.

Allergener:
Schwefeldioxide und Sulfite
Senf
Milk
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Pulled pork

1 stk

Løg

60 g

BBQ-sauce

5 g

Tex-Mex

75 g

Tortillachips

150 g

Cheddar-/goudablanding, revet

1 stk

Lime

1 stk

Avocado

1 stk

Tomat

1 stk

Rød chili

1 stk

Koriander

150 ml

Fraiche

1 stk

Forårsløg

8 stk

Små tortillabrød

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til guacamole

¼ tsk

Salt til kød

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)6220 kJ
Kalorier (kcal)1487 kcal
Fedt84 g
Mættet fedt34.1 g
Kulhydrat111.1 g
Sukker19.7 g
Kostfibre12.3 g
Protein61.7 g
Salt7.3 g
Trans Fat0.1 g
Potassium180.6 mg
Calcium15.7 mg
Iron0.3 mg

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft). 

Hak løg fint.

Opvarm olivenolie i en stor gryde på middel varme.

Steg løg i 1-2 min, eller indtil bløde.

Kom svinekød (inklusive lage fra pakken) og Tex-Mex i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.

2

Imens, snit forårsløg fint.

Flæk chili, fjern kerner, og skær i tynde skiver.

Hak koriander og tomat groft. 

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske.

Mos avocado med salt og et nip peber i en mellemstor skål.

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad. - Tilsæt eventuelt en smule olivenolie til guacamolen.

3

Halver lime.

Tilsæt BBQ-sauce til pulled pork. Træk kødet i strimler med to gafler i gryden.

Fordel pulled pork på midten af tortillabrød, efterlad 3 cm til kanten. Top med halvdelen af cheddar-/goudablanding, og krydr med et skvæt limesaft, salt og et nip peber.

Fold tortillabrød, så de får form som en halvmåne.

4

Fordel tortillachips på en bageplade med bagepapir, og drys med resterende cheddar-/goudablanding.

Bag i ovnen 4-5 min, eller indtil ost er smeltet.

5

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg quesadillas i 1-2 min på hver side, indtil gyldenbrune.

TIP: Steg ad omgange for at undgå at overfylde stegepanden.

6

Anret quesadillas på tallerkener.

Top nachos med koriander, forårsløg og chili.

Server med fraiche og guacamole.