Pandestegt kyllingebryst og panzanella-salat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt kyllingebryst og panzanella-salat

Pandestegt kyllingebryst og panzanella-salat

med frisk mozzarella og grøn pesto

Lad din indre italienske kok tage over, med vores Pandestegt kyllingebryst med panzanella-salat. Denne ret er en ode til Italiens kærlighed til enkel, men smagfuld madlavning - perfekt til når du vil have noget lækkert og nemt.

Allergener:
Æg
Mælk
Gluten
Hvede
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

280 g

Kyllingebryst

50 g

Prosciutto

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

2 pakke

Mozzarella

(Indeholder Mælk)

1 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

125 g

Cherrytomater

1 stk

Agurk

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Rødløg

1 pose

Basilikum

1 stk

Citron

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

¼ tsk

Salt til kød

2 spsk

Olie til pesto

¼ tsk

Salt til pesto

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4097 kJ
Kalorier (kcal)979 kcal
Fedt57.1 g
Mættet fedt20.2 g
Kulhydrat46.7 g
Sukker10.6 g
Protein68.6 g
Salt5.6 g

Fremgangsmåde

Lav croutoner
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Skær brød i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, og krydr med et nip salt og peber.

Bag i ovnen i 5-8 min, eller indtil sprøde.

Lav panzanella-salat
2

Halver cherrytomater.

Skær agurk i halve skiver.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Bland croutoner, cherrytomater, agurk, rødløg, balsamico, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

Lav prosciutto-roser
3

Halver prosciutto på langs, og rul sammen til små roser.

Steg kylling
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling med salt i 2 min på hver side, eller indtil brunet.

Sænk til middel varme, og steg videre i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav pesto
5

Imens, hak basilikum fint.

Halver citron.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland basilikum, et stort skvæt citronsaft, hvidløg, olivenolie, salt og et nip peber i en lille skål.

Hæld væde fra mozzarella, og dup tør med køkkenrulle.

Server
6

Anret panzanella-salat i dybe tallerkener.

Top med prosciutto og mozzarella 

Server med kylling.

Dryp kylling og salat med pesto.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image