
Lad din indre italienske kok tage over, med vores Pandestegt kyllingebryst med panzanella-salat. Denne ret er en ode til Italiens kærlighed til enkel, men smagfuld madlavning - perfekt til når du vil have noget lækkert og nemt.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
280 g
Kyllingebryst
50 g
Prosciutto
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder: Æg)
250 g
Mozzarella
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Baguette
(Indeholder: Hvede, Gluten)
125 g
Cherrytomater
1 stk
Agurk
12 ml
Balsamico
(Indeholder: Sulfitter)
1 stk
Løg
1 stk
Citrusfrugt
1 stk
Hvidløgsfed
30 g
Basilikumpesto
(Indeholder: Mælk, Sulfitter, Cashewnødder, Nøtter Kan indeholde spor af: Jordnødder)
2 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
¼ tsk
Salt til kød

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Skær brød i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, og krydr med et nip salt og peber.
Bag i ovnen i 5-7 min, eller indtil sprøde.

Halver cherrytomater.
Skær agurk i halve skiver.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Bland croutoner, cherrytomater, agurk, løg, balsamico, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

Halver prosciutto på langs, og rul sammen til små roser.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med Mamas Favorit og salt i 2 min på hver side, eller indtil brunet.
Sænk til middel varme, og steg videre i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Imens, halver citrusfrugt.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland basilikumpesto, et stort skvæt citrusfrugtsaft og hvidløg i en lille skål.
Hæld væde fra mozzarella, og dup tør med køkkenrulle.

Anret panzanella-salat i dybe tallerkener.
Top med prosciutto og mozzarella
Server med kylling.
Dryp kylling og salat med pesto.