Lad din indre italienske kok tage over, med vores Pandestegt kyllingebryst med panzanella-salat. Denne ret er en ode til Italiens kærlighed til enkel, men smagfuld madlavning - perfekt til når du vil have noget lækkert og nemt.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
280 g
Kyllingebryst
50 g
Prosciutto
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
2 pakke
Mozzarella
(Indeholder Mælk)
1 stk
Baguette
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
125 g
Cherrytomater
1 stk
Agurk
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
1 stk
Rødløg
1 pose
Basilikum
1 stk
Citron
1 stk
Hvidløgsfed
2 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
¼ tsk
Salt til kød
2 spsk
Olie til pesto
¼ tsk
Salt til pesto
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Skær brød i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, og krydr med et nip salt og peber.
Bag i ovnen i 5-8 min, eller indtil sprøde.
Halver cherrytomater.
Skær agurk i halve skiver.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Bland croutoner, cherrytomater, agurk, rødløg, balsamico, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.
Halver prosciutto på langs, og rul sammen til små roser.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med salt i 2 min på hver side, eller indtil brunet.
Sænk til middel varme, og steg videre i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, hak basilikum fint.
Halver citron.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland basilikum, et stort skvæt citronsaft, hvidløg, olivenolie, salt og et nip peber i en lille skål.
Hæld væde fra mozzarella, og dup tør med køkkenrulle.
Anret panzanella-salat i dybe tallerkener.
Top med prosciutto og mozzarella
Server med kylling.
Dryp kylling og salat med pesto.