HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPoké Bowl
topBanner
Poké bowl

Poké bowl

med syltet rødløg og koriander (OBS! Æg medfølger ikke)

Her kommer en opdateret version af en af ​​vores mest populære opskrifter. Denne asiatiske poké bowl laver du med jasminris smagt til med aromatisk hvidløg og ingefær, og toppet med stegte svampe, gulerod og løg. Frisk agurk og syltede løg giver retten det lille ekstra, sammen med asiatisk dressing og et spejlæg på toppen. Yummie!

Tags:VegetariskUnder 650 kcal
Allergener:glutensojasesamægsennepsulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Jasminris

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

1 stk

Agurk

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholdergluten, soja, sesam)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ingefær

5 g

Sesamfrø

(Indeholdersesam)

2 stk

Gulerod

200 g

Champignon

1 stk

Rødløg

1 g

Chiliflager

1 pose

Koriander

50 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

25 ml

Hvidvinseddike

(Indeholdersulfitter)

1 stk

Lime, økologisk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør* (trin 1)

¼ tsk

Salt* (trin 1)

2 stk

Æg* (trin 5)

efter behov

Sukker* (trin 3)

3 spsk

Vand* (trin 3)

3 dl

Vand* (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2723.5542 kJ
Kalorier (kcal)650.9451 kcal
Fedt26.5965 g
Mættet fedt3.2 g
Kulhydrat80.1376 g
Sukker14.6 g
Protein18.187 g
Salt2.5 g
arrow down iconarrow down icon
Rivejern
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Riv ingefær fint, og pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde på middel varme. Steg hvidløg og ingefær i 1 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt* [1/4 tsk |1/2 tsk], og kog under låg på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Skær svampe i kvarte. Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Riv limeskal fint, og skær lime i både. Skær agurk i tynde, halve skiver.

3

Bland asiatisk dressing og mayonnaise i en lille skål. Bland hvidvinseddike, vand* [3 spsk | 6 spsk], halvdelen af rødløg og et nip salt* og sukker* i en anden skål, og stil til side.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg svampe, gulerod og resterende rødløg i 4-5 min. Tilsæt sojasauce [1/2 pakke, 2P], limeskal, et nip chiliflager, et skvæt limesaft og et stort nip peber*, og steg i 1 min. Overfør til en skål.

5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Slå æg* [2 stk | 4 stk] ud i panden, og drys med et nip sesamfrø. Spejl i 3-4 min, og krydr med et nip salt* og peber*. Hak koriander groft. Si væde fra rødløg.

6

Anret ris, grøntsager, agurk og rødløg i dybe tallerkener. Top med spejlæg, asiatisk mayodressing, koriander og resterende sesamfrø. Server med limebåde.