HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconOvnstegt Svinemørbrad
topBanner
Ovnstegt svinemørbrad

Ovnstegt svinemørbrad

med bagt knoldselleri og grøn æblesalat

Vi håber I har gemt denne ret til weekenden, for her byder vi på et imponerende festmåltid! Svinemørbrad bliver krydret med vores spændende krydderiblanding, som vi kalder Jorden rundt, og steges til perfektion i ovnen. Samtidig bager vi kartofler og knoldselleri. Vidunderlige tilbehør er en grøn æblesalat med kål og dild, og cremet dildyoghurt.

Tags:Under 650 kcalBørnevenligMad i fad
Allergener:MælkÆgSennepSelleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

250 g

Svinemørbrad

75 g

Yoghurt

(IndeholderMælk)

4 g

Jorden Rundt

(IndeholderÆg, Sennep)

1 stk

Æble

(IndeholderÆg)

150 g

Snittet salat (kål, savoy, gulerod)

1 pose

Dild

500 g

Bagekartoffel

1 stk

Knoldselleri

(IndeholderSelleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)552 kcal
Energi (kJ)2309 kJ
Fedt19.35 g
Mættet fedt6.2 g
Kulhydrat59.11 g
Sukker14 g
Protein35.3 g
Salt2 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skræl knoldselleri. Skær kartoffel (uskrællet) og knoldselleri i 1 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.

2

Vend svinemørbrad med en smule olivenolie* på en tallerken, drys med Jorden Rundt, og krydr med et nip salt* og peber*. Placer svinemørbrad på bagepladen ved siden af knoldselleri og kartofler, og steg i ovnen i 15 min.

3

Skær æble i tynde, halve skiver. Hak dild fint. Bland snittet salat, æble, olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt* og peber* i en stor skål.

4

Bland yoghurt og dild i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*. TIP: Server dilden ved siden af, hvis børnene ikke kan lide smagen!

5

Tag svinemørbrad ud af ovnen, og overfør til en ren tallerken. Dæk til med sølvpapir, og lad hvile indtil servering. Skær svinemørbrad i skiver.

6

Anret svinemørbrad, knoldselleri, kartofler og æblesalat på tallerkener. Krydr med et nip peber*. Server med dildyoghurt.