Skip to main content
Ovnstegt svinemørbrad

Ovnstegt svinemørbrad

med bagt knoldselleri og grøn æblesalat

4.2
(266)

Vi håber I har gemt denne ret til weekenden, for her byder vi på et imponerende festmåltid! Svinemørbrad bliver krydret med vores spændende krydderiblanding, som vi kalder Jorden rundt, og steges til perfektion i ovnen. Samtidig bager vi kartofler og knoldselleri. Vidunderlige tilbehør er en grøn æblesalat med kål og dild, og cremet dildyoghurt.

Tags:
Under 650 kcal
Børnevenlig
Mad i fad
Allergener:
Mælk
Æg
Sennep
Selleri

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Svinemørbrad

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

4 g

Jorden Rundt

(Indeholder: Æg, Sennep)

1 stk

Æble

150 g

Snittet kålsalat

1 pose

Dild

500 g

Kartofler

1 stk

Knoldselleri

(Indeholder: Selleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)552 kcal
Energi (kJ)2309 kJ
Fedt19.4 g
Mættet fedt6.2 g
Kulhydrat59.1 g
Sukker14 g
Kostfibre9 g
Protein35.3 g
Salt2 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Bag knoldselleri og kartofler
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skræl knoldselleri. Skær kartofler (uskrællet) og knoldselleri i 1 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.

Ovnsteg svinemørbrad
2

Vend svinemørbrad med en smule olivenolie* på en tallerken, drys med Jorden Rundt, og krydr med et nip salt* og peber*. Placer svinemørbrad på bagepladen ved siden af knoldselleri og kartofler, og steg i ovnen i 15 min.

Lav æblesalat
3

Skær æble i tynde skiver. Hak dild fint. Bland snittet salat, æble, olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt* og peber* i en stor skål.

Bland dildyoghurt
4

Bland yoghurt, dild i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*. TIP: Server dilden ved siden af, hvis børnene ikke kan lide smagen!

Lad svinemørbrad hvile
5

Tag svinemørbrad ud af ovnen, og overfør til en ren tallerken. Dæk til med sølvpapir, og lad hvile indtil servering. Skær svinemørbrad i skiver.

Server
6

Anret svinemørbrad, knoldselleri, kartofler og æblesalat på tallerkener. Krydr med et nip peber*. Server med dildyoghurt.