Ovnstegt svinemørbrad
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ovnstegt svinemørbrad

Ovnstegt svinemørbrad

med bagt knoldselleri og grøn æblesalat

Vi håber I har gemt denne ret til weekenden, for her byder vi på et imponerende festmåltid! Svinemørbrad bliver krydret med vores spændende krydderiblanding, som vi kalder Jorden rundt, og steges til perfektion i ovnen. Samtidig bager vi kartofler og knoldselleri. Vidunderlige tilbehør er en grøn æblesalat med kål og dild, og cremet dildyoghurt.

Tags:
Under 650 kcal
Børnevenlig
Mad i fad
Allergener:
Mælk
Æg
Sennep
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Svinemørbrad

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

4 g

Jorden Rundt

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Æble

150 g

Snittet kålsalat

1 pose

Dild

500 g

Kartofler

1 stk

Knoldselleri

(Indeholder Selleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)552 kcal
Energi (kJ)2309 kJ
Fedt19.35 g
Mættet fedt6.2 g
Kulhydrat59.11 g
Sukker14 g
Protein35.3 g
Salt2 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Bag knoldselleri og kartofler
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skræl knoldselleri. Skær kartofler (uskrællet) og knoldselleri i 1 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.

Ovnsteg svinemørbrad
2

Vend svinemørbrad med en smule olivenolie* på en tallerken, drys med Jorden Rundt, og krydr med et nip salt* og peber*. Placer svinemørbrad på bagepladen ved siden af knoldselleri og kartofler, og steg i ovnen i 15 min.

Lav æblesalat
3

Skær æble i tynde skiver. Hak dild fint. Bland snittet salat, æble, olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt* og peber* i en stor skål.

Bland dildyoghurt
4

Bland yoghurt, dild i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*. TIP: Server dilden ved siden af, hvis børnene ikke kan lide smagen!

Lad svinemørbrad hvile
5

Tag svinemørbrad ud af ovnen, og overfør til en ren tallerken. Dæk til med sølvpapir, og lad hvile indtil servering. Skær svinemørbrad i skiver.

Server
6

Anret svinemørbrad, knoldselleri, kartofler og æblesalat på tallerkener. Krydr med et nip peber*. Server med dildyoghurt.