
Ovnstegt svinemørbrad
med bagt knoldselleri og grøn æblesalat
Vi håber I har gemt denne ret til weekenden, for her byder vi på et imponerende festmåltid! Svinemørbrad bliver krydret med vores spændende krydderiblanding, som vi kalder Jorden rundt, og steges til perfektion i ovnen. Samtidig bager vi kartofler og knoldselleri. Vidunderlige tilbehør er en grøn æblesalat med kål og dild, og cremet dildyoghurt.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
250 g
Svinemørbrad
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
4 g
Jorden Rundt
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Æble
150 g
Snittet kålsalat
1 pose
Dild
500 g
Kartofler
1 stk
Knoldselleri
(Indeholder Selleri)
Ikke inkluderet i din måltidskasse
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skræl knoldselleri. Skær kartofler (uskrællet) og knoldselleri i 1 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.
Vend svinemørbrad med en smule olivenolie* på en tallerken, drys med Jorden Rundt, og krydr med et nip salt* og peber*. Placer svinemørbrad på bagepladen ved siden af knoldselleri og kartofler, og steg i ovnen i 15 min.
Skær æble i tynde skiver. Hak dild fint. Bland snittet salat, æble, olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt* og peber* i en stor skål.
Bland yoghurt, dild i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*. TIP: Server dilden ved siden af, hvis børnene ikke kan lide smagen!
Tag svinemørbrad ud af ovnen, og overfør til en ren tallerken. Dæk til med sølvpapir, og lad hvile indtil servering. Skær svinemørbrad i skiver.
Anret svinemørbrad, knoldselleri, kartofler og æblesalat på tallerkener. Krydr med et nip peber*. Server med dildyoghurt.