Er I en familie, som elsker tacos? Så er det måske på tide, at I prøver en ny variant. Det hjælper vi gerne med, vi har nemlig skabt en fantastisk opskrift på mexicanske tacos. Vi bygger vores tacos med bløde tortillas, stegt oksekød, rødkålsslaw med gulerod, pico de gallo med rødløg, tomat og koriander og cajun-limesmør med hvidløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
225 g
Hakket oksekød
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
75 g
Rødkål, skåret
2 stk
Gulerod
1 stk
Lime
1 stk
Rødløg
1 stk
Tomat
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Hvidløgsfed
5 g
Tex-Mex
1 pose
Koriander
¼ tsk
Salt (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)
2 spsk
Smør (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 4)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Pres eller hak hvidløg fint.
Skær lime i både.
Smelt smør [2 spsk I 4 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Tilsæt hvidløg, Ay Cajun-ba og et stort skvæt limesaft, rør rundt, og overfør til en lille skål.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Bland gulerod, rødkål, mayonnaise, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber i en skål.
Hak tomat, rødløg og koriander fint.
Bland tomat, rødløg, et skvæt limesaft, koriander og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] i en lille skål.
TIP: Spring korianderen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til smagen.
Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket oksekød med Tex-Mex og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] i 4-5 min, eller indtil brunet.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Fyld tortillabrød med rødkålsslaw, kød og pico de gallo.
Top med cajun-limesmør.